Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Οι πρώτες βοήθειες στον τραυματία – Σοκάρουν οι εικόνες

 Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς.

Το περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά, ενώ το θύμα δέχθηκε σφαίρες στα πόδια και τον θώρακα.

Στα πλάνα που μετέδωσε ο Alpha, ο τραυματίας βρίσκεται ξαπλωμένος στην άκρη του δρόμου και αστυνομικοί του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, έδεσαν το πόδι του τραυματία για να σταματήσουν την αιμορραγία ενώ έψαξαν τις τσέπες του για να βρουν αν φέρει έγγραφο που να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Δέκα λεπτά μετά, έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Το θύμα εικάζεται ότι είναι αλλοδαπός, πιθανόταν από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας και κλιμάκια της Σήμανσης όπου συνέλεξαν στοιχεία. Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha, είναι αν δέχθηκε τους πυροβολισμούς σε άλλο σημείο ή εκεί όπου τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του.


Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί που σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για πυροβολισμούς που έπεσαν στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη γέφυρα Καλυφτάκη. Ο τραυματίας εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες που έστησαν την ενέδρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις