Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Rafale: Έτσι θέλουν να τα σταματήσουν οι Τούρκοι – Τρέχουν και δεν φτάνουν


 Οι Τούρκοι έχουν μείνει πολύ πίσω στα αντιαεροπορικά και τώρα... τρέχουν και δεν φτάνουν.

Rafale: Έτσι θέλουν να τα σταματήσουν οι Τούρκοι τα ελληνικά μαχητικά αφού δεν ξέρουν αν θα τους ξεκλειδώσουν οι Ρώσοι τους S-400.

Oι Τούρκοι βλέπουν πως η Ελλάδα ξεφεύγει στον αέρα και την θάλασσα, με τις προσθήκες στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις των Rafale, F-16 Viper (σ.σ. και των Mirage τα οποία τρέμουν οι Τούρκοι πιλότοι) και των Belharra.

Τα νέα ελληνικά μαχητικά έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στην Τουρκία, με τους Τούρκους να ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν και τους πυραύλους που αυτά φέρουν.

Scalp και άλλοι πύραυλοι που φέρουν τα ελληνικά Rafale και Mirage κατά κύριο λόγο αποτελούν πρόβλημα δυεπίλυτο για τους Τούρκους, οι οποίοι ξέρουν πως δύσκολα θα μπορέσουν να τους αντιμετωπίσουν τους SCALP EG και τον πύραυλο αέρος-επιφανείας Exocet AM39 Block 2 Mod 2.

Σε πρώτη φάση, ακούγεται στην Τουρκία, πως οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να βασιστούν στα Sungur της Roketsan, καθώς και εκσυγρονίσουν αρχικά Oerlikons, βασισμένα στα γερμανικά Becker Type M2 20.

Το Sungur Air Defense έχει αναπτυχθεί για την αεροπορική άμυνα μικρού βεληνεκούς.

Έχει βεληνεκές από τα 500 μέτρα έως τα 8 χλμ και θεωρείται από την Άγκυρα ιδανικό για στόχους έως 4 χλμ από το επίπεδο της θάλασσας.

Μπορεί να πλήξει αεροσκάφη σταθερής πτέρυγας καθώς και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV).

Σύμφωνα με Τούρκους χρήστες του διαδικτύου ούτε οι ρωσικοί S 400 ούτε τα Hisar είναι αποτελεσματικά εναντίων πυραύλων κρουζ σε χαμηλό υψός.

Rafale: Έτσι θέλουν να τα σταματήσουν οι Τούρκοι - Τρέχουν και δεν φτάνουν


Πάντως τα 8 χλμ είναι πολύ μικρό βεληνεκές και μάλλον οι Τούρκοι «ούτε που θα τα δουν τα Rafale» να έρχονται, αφού τα συγκεκριμένα αντιαεροπορικά θα έλεγε κανείς πως είναι κατάλληλα περισσότερα κατά ελικοπτέρων και UAV.

Οι Τούρκοι έχουν μείνει πολύ πίσω στα αντιαεροπορικά και τώρα… τρέχουν και δεν φτάνουν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις