Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε social media: Μήνυμα από Facebook και instagram μέσω... Twitter


 Facebook και Instagram στράφηκαν στο Twitter για να επικοινωνήσουν με τους χρήστες των υπηρεσιών τους και να τους ενημερώσουν ότι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο.

«Παρέλυσε» το διαδίκτυο το απόγευμα της Δευτέρας καθώς παρουσιάστηκαν προβλήματα σε Facebook, Messenger, WhatsApp και Instagram, σε όλον τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσής τους στις πλατφόρμες.

Μέσω Twitter, που κατάφερε να μείνει αλώβητο από τα παραπάνω προβλήματα, το Instagram ανακοίνωσε ότι «Το instagram και "οι φίλοι του" αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αυτήν την στιγμή και ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε προβλήματα στη χρήση των υπηρεσιών τους. Κάντε υπομονή μαζί μας, εργαζόμαστε πάνω στο πρόβλημα».


Το Twitter χρησιμοποίησε και η Facebook για να επικοινωνήσει με τους χρήστες της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει επίγνωση του προβλήματος, ζητώντας συγγνώμη και τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί.
«Γνωρίζουμε ότι αρκετός κόσμος έχει πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε να επαναφέρουμε τα πράγματα πίσω στην κανονικότητά τους το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».
Υπενθυμίζεται πως sτο Facebook είναι αδύνατη η φόρτωση της αρχικής σελίδας, ενώ στο Messenger (στις κινητές συσκευές), εμφανίζεται το μήνυμα «Αναμονή για δίκτυο».
Στο Instagram, εμφανίζεται το μήνυμα «η ροή δεν ανανεώθηκε».
Σύμφωνα με το Downdetector, προβλήματα αντιμετωπίζουν και χρήστες του WhatsApp.
«Έπεσαν» Facebook Instagram και WhatsApp - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.10.2021
«Έπεσαν» Facebook Instagram και WhatsApp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις