Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σοκ στις Σέρρες: Πέθανε από κορονοϊό ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου - Είχε εμβολιαστεί

 


Άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19, έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο Σερρών.

Θλίψη σκόρπισε στις Σέρρες η είδηση του θανάτου από κορονοϊό του γνωστού επιχειρηματία Θοδωρή Αραμπατζή.

Ο 62χρονος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, ενώ ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών».

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. στον Καποδιστριακό Δήμο Καπετάν Μητρούση, ενώ μετά τη δημιουργία του Καλλικρατικού Δήμου Σερρών διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου, και του Δ.Σ. Σερρών.

Σύμφωνα με το epiloges.tv, αν και είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό, ο Αραμπατζής άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19, έπειτα από ένα μήνα νοσηλείας στο Νοσοκομείο Σερρών.

Συγκλονισμένος για την απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή δήλωσε ο διεθνολόγος, βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

«"Έφυγε" άδικα ένας έντιμος "υπηρέτης" της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Facebook.

.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις