Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας σε παράκρουση περιφέρεται με ένα σπαθί σαμουράι και απειλεί οδηγούς


 Στον απόηχο της σοκαριστικής δολοφονίας ενός εργάτη και τον τραυματισμό ενός άλλου στη Νέα Ερυθραία, από έναν άνδρα ο οποίος μεταξύ άλλων είχε στο σπίτι του ένα μικρό οπλοστάσιο καθώς και σπαθιά, έρχεται στη δημοσιότητα οπτικοακουστικό υλικό από την επίθεση με σπαθί σαμουράι που εξαπέλυσε ένας άγνωστος προς πάσα κατεύθυνση στη Βρετανία.

Ένας άνδρας οπλισμένος με ξίφος Σαμουράι αντιμετώπισε αστυνομικούς και αυτοκινητιστές το βράδυ της Παρασκευής αφού πρώτα «επιτέθηκε σε δύο άνδρες» προτού τον χτυπήσουν οι αστυνομικοί με τέιζερ και τον συλλάβουν.

Στο βίντεο, ο άνδρας κρατά ένα τεράστιο σπαθί σαμουράι στο Κρόουλι μπροστά σε δεκάδες αυτοκίνητα καθώς περπατάει πάνω-κάτω στο δρόμο εμφανώς σε παράκρουση.

Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο τραυματίες

Η αστυνομία έλαβε καταγγελίες για έναν άνδρα με όπλο και έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Η αστυνομία του Σάσεξ δήλωσε ότι δύο άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό. Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Τα σοκαριστικά πλάνα δείχνουν τον άνδρα να κουνάει το σπαθί στον αέρα καθώς πλησίασε πολλά αυτοκίνητα απειλώντας τους οδηγούς.

Η αστυνομία είπε ότι τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά τα γεγονότα της Παρασκευής το βράδυ, ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Jason Hazzard ζήτησε να προσέλθουν μάρτυρες δίνοντας όποια πληροφορία μπορεί να γνωρίζουν.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις