Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Βόρεια Εύβοια: Συγκλονίζουν οι εικόνες καταστροφής από τη κακοκαιρία


 Εκατοντάδες σπίτια πλημμυρισμένα και τεράστιες ζημιές στο παραλιακό μέτωπο με δρόμους να κόβονται κυριολεκτικά στα δύο

Ανυπολόγιστες καταστροφές προκάλεσε στην Βόρεια Εύβοια και ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο Αγία Άννα – Αχλάδι – Κοτσικιά, η χθεσινοβραδινή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή, προκαλώντας έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Αποστολή στη Βόρεια Εύβοια: ρεπορτάζ Δήμητρα Τριανταφύλλου, φωτογραφίες Γιάννης Κέμμος

Xείμαρροι πλημμύρισαν, έγιναν μεγάλες ζημιές στο παραλιακό μέτωπο ενώ οι δρόμοι ήταν αδιάβατοι με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Η εικόνα με το πρώτο φως της ημέρας ήταν δραματική. Εκατοντάδες σπίτια είχαν πλημμυρίσει και μάλιστα μεταφέρθηκαν και ενισχύσεις της πυροσβεστικής στην περιοχή από την Στερεά Ελλάδα για να βοηθήσουν στην άντληση των υδάτων.

Τα χωριά που αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν, σύμφωνα και με τον περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, η Κοτσικιά, τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι, ενώ πολύ σημαντικές ζημιές υπέστησαν οι παραλίες της Αγίας Άννας, του Αχλαδίου και της Κοτσικίας.

Το Newsbeast βρέθηκε στον τόπο της καταστροφικής καταιγίδας και σας παρουσιάζει συγκλονιστικές εικόνες. 


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις