Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ρομά διαρρήκτες απείλησαν ότι «θα κάψουν ζωντανούς» τους αστυνομικούς που τους καταδίωξαν στο Νέο Φάληρο!


 Στο έλεος των Ρομά βρίσκεται η χώρα, καθώς τέσσερις διαρρήκτες που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Νέο Φάληρο, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, απείλησαν τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι θα τους κάψουν ζωντανούς! 

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί οδήγησαν τους στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια και οι συλληφθέντες τους απείλησαν ότι «θα τους κάψουν ζωντανούς».

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις Ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι σε κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου. Στο σημείο είχαν φτάσει με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες που βρισκόταν στο μπαλκόνι προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ τους ακινητοποίησαν.



Στην περιοχή έφτασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης με τον συνεργό των τριών διαρρηκτών να προσπαθεί να ξεφύγει. Αλλά ο οδηγός του περιπολικού εγκλώβισε το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και άλλα που ήταν σε σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις Ρομά έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις