Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Θα πνιγώ»: Το τερμάτισε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τα νέα «ροζ» βίντεο που ανέβασε - Ακατάλληλο βίντεο: Τον… απογείωσε κάνοντάς του στοματικό μέσα στο αεροπλάνο


 Τα περισσότερα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι είτε χιουμοριστικά με αναφορές στον κορονοϊό, είτε επικριτικά.

Μία γεύση για το τι μπορούν να δουν οι συνδρομητές της στην πλατφόρμα OnlyFans έδωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου, ανάβοντας «φωτιές» στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο που δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την εντυπωσιακή καλλονή που πήρε μέρος στα καλλιστεία του 2006, φαίνεται πως έχει κάνει για τα καλά στροφή στην καριέρα του και έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή ενήλικου περιεχομένου, το οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει με 19 δολάρια το μήνα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Η Τζούλια φροντίζει μάλιστα να κρατά τους fans της σε… εγρήγορση, δημοσιεύοντας κάποια μικρά previews στο προφίλ της στο Instagram, προκειμένου να τους δελεάσει.

«Θα πνιγώ» ακούγεται να λέει και γράφει στη λεζάντα ενός εξ αυτών, στο οποίο απαθανατίζεται να γλείφει τα δάχτυλα ενός άνδρα, με τον οποίο φιλιέται στη συνέχεια.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προκαλέσει αίσθηση όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία πορνό, ενώ συνέχισε να απασχολεί τα media, όχι για τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα, αλλά για τις σεξουαλικές επιδόσεις της μπροστά από την κάμερα και την προσωπική της ζωή.
Μετά τον χωρισμό της, αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος της, ενώ πλέον πουλά ακατάλληλα βίντεο με πολύ προσωπικές της στιγμές στο OnlyFans.

Το βίντεο κάνει έτσι πλέον τον γύρο του Διαδικτύου, έχοντας περάσει στην αθανασία και προκαλώντας θύελλα σχολίων, κυρίως επικριτικών, αφού το ζευγάρι φαίνεται πως δεν πήρε το παραμικρό μέτρο προστασίας από τα (όχι και τόσο η αλήθεια είναι) αδιάκριτα βλέμματα, καθώς στην πτήση ίσως να υπήρχαν και παιδιά.
«Fair play στην @Ryanair που το επέτρεψε αυτό. Θα το λάβω υπόψιν όταν κάνω την επόμενη κράτησή μου», έγραψε ο άνδρας που ανέβασε το βίντεο στο Twitter.
Δεν είναι σαφές πάντως εάν στο ζευγάρι επετράπη να συνεχίσει την πτήση, του έγινε κάποια παρατήρηση ή δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό του, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες πτήσης της εταιρείας θα μπορούσε ακόμα και να απομακρυνθεί.

Προσοχή, ακατάλληλο βίντεο:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ twitter


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.