Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ερευνάται η εμπλοκή κι άλλου προσώπου στην υπόθεση βιασμού των ανηλίκων από τον θείο τους

 


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη από τον ίδιο τους τον θείο. Ο 51χρονος άνδρας φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, προσφέροντάς τους “δώρα”.

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση, που έρχονται στο φως, συγκλονίζουν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή κι άλλου προσώπου στη φρικτή υπόθεση. Φαίνεται ότι το πρόσωπο αυτό έχει δει κάποια από τα βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο θείος και κατηγορούμενος, σύμφωνα με το star.gr.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η κατάθεση του 18χρονου

“Αρκετές φορές τα βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο το οποίο στερέωνε σε ένα έπιπλο. Δεν μου τα έδειχνε ποτέ… Ο θείος πήρε το κινητό άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου”, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο ένας ανιψιός, που σήμερα είναι 18 ετών.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παραδεχτεί πως “τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω αν τα αποθήκευσε γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω στην τουαλέτα”. Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν, εάν εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο στην υπόθεση, προκειμένου να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις