Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Το άγαλμα της Αφροδίτης, η έρευνα για αγοραστή και η έφοδος των λιμενικών στο Βοτανικό


 Πώς αποφασίστηκε η επιχείρηση

Ένα αρχαίο άγαλμα που φέρεται να προσπάθησε να πουλήσει ένας άνδρας  σε…

πρόθυμο αγοραστή, στάθηκε η αφορμή για την επιχείρηση της ειδικής ομάδας επιχειρήσεων Πειραιά στη μάντρα αυτοκινήτων στην συμβολή της Σπύρου Πάτση με την Ιερά Οδό στο Βοτανικό.

Οπλισμένοι σαν αστακοί με το δάκτυλο στην σκανδάλη τα στελέχη της ειδικής ομάδας επιχειρήσεων εισέβαλαν σε μάντρα αυτοκινήτων στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης  και εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες, αρχαιότητες, αρχαίες εικόνες, όπλα και ναρκωτικά.

Τα στελέχη της ειδικής ομάδας, έψαξαν όλους τους χώρους, άνοιξαν όλα τα αυτοκίνητα που υπήρχαν στην αυλή της επιχείρησης, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και δυο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Πώς αποφασίστηκε η επιχείρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που διαφεύγει της σύλληψης, φέρεται να είχε στην κατοχή του ένα αρχαίο άγαλμα που αναπαριστά την «Αφροδίτη» και να προσπάθησε να εντοπίσει ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Μάλιστα φέρεται να εξέφρασε την πρόθεσή του σε περισσότερα από ένα άτομο με αποτέλεσμα η πληροφορία να πέσει στην αντίληψη των στελεχών του λιμενικού που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση χωρίς χρονοτριβή. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν πως της συγκεκριμένης επιχείρησης, είχε προηγηθεί ο εντοπισμός  έξι ατόμων στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Πολεμάρχας Επιδαύρου Αργολίδας, που είχαν ανασύρει, σύμφωνα με το λιμενικό, αρχαία αντικείμενα, προσποιούμενοι τους «φαροντουφεκάδες».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις