Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Το τρίο του τρόμου: Τους κάλεσε για σεξ αλλά στραγγάλισαν τον άνδρα, έδεσαν τη γυναίκα και τη βίαζαν


 Τους έπιασε στα πράσα ο εξαγριωμένος σύντροφός της.

Μια φρικιαστική ιστορία απαγωγής, βιασμού, δολοφονίας και «αυτοκτονίας από αστυνομικό», με θύμα ένα ανυποψίαστο ζευγάρι, το οποίο αναζητούσε την ηδονή,

είδε το φως της δημοσιότητας στην Ιντιάνα, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Η 36χρονη Heidi Carter κάλεσε το άτυχο ζευγάρι, μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, στο σπίτι της, για να κάνουν τρίο, ωστόσο στο μυαλό της είχε εφιαλτικά σχέδια.

Πλέον κρατείται και κατηγορείται για δολοφονία, βιασμό, απαγωγή, κακοποίηση πτώματος, αλλά και για παροχή βοήθειας σε εγκληματία, όπως και για οπλοφορία χωρίς άδεια, αφού ένας άνδρας, ο οποίος βρέθηκε δεμένος με κολλητική ταινία, ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, στο σπίτι της στη λεωφόρο Στίνσον στο Έβανσβιλ.

Από την άλλη, τη σύντροφο του θύματος έσωσαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έπειτα από καταγγελία, βρίσκοντάς τη βιασμένη, τραυματισμένη και αλυσοδεμένη, αλλά ζωντανή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.
Σύμφωνα με τις Αρχές, το ζευγάρι ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της Carter να πάει σπίτι της για να κάνουν σεξ, υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.
Μόνο που ο σύντροφός της, Carey Hammond, φέρεται να τους έπιασε στα πράσα, να βγήκε εκτός εαυτού και να τους επιτέθηκε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.
Στη συνέχεια, έδεσε το ζευγάρι και βίασε τη γυναίκα επανειλημμένα.
O Carey Hammond - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.10.2021
O Carey Hammond
Από την πλευρά της, η Carter τούς απειλούσε με όπλο, υποστηρίζοντας ότι ήξερε κάποιον που θα μπορούσε να ξεφορτωθεί τα πτώματά τους.
Όταν έλειψε για λίγο από το σπίτι, ο σύντροφός της φέρεται να εξοργίστηκε, επειδή ο άνδρας προσπαθούσε να απελευθερωθεί και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου με τη ζώνη του.
Η Heidi Carter - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.10.2021
Η Heidi Carter
Όταν η Carter επέστρεψε, τον βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα σε άλλο δωμάτιο και να το κρύψει κάτω από ένα κρεβάτι, ενώ κάλεσε μια γυναίκα να τη βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού.
Η καθαρίστρια όμως είδε το αίμα στις μπότες της, το πτώμα, αλλά άκουσε και την αιχμάλωτη γυναίκα να εκλιπαρεί για βοήθεια. Αφού κατάφερε να ξεφύγει, παρά την προσπάθεια της 36χρονης να την κρατήσει στο σπίτι, ειδοποίησε την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο είδαν έξω την οικία τον Hammond να κραδαίνει κάτι που φαινόταν σαν όπλο και τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Τελικά, όπως έγινε γνωστό, το αντικείμενο στο χέρι του υπόπτου ήταν, στην πραγματικότητα, ένα κομμάτι μέταλλο ή πλαστικό που έμοιαζε με όπλο και σημάδευε τους αστυνομικούς για να τον πυροβολήσουν…
O Carey Hammond κρατά το «όπλο» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.10.2021
O Carey Hammond κρατά το «όπλο»
Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, εκτός από την αλυσοδεμένη γυναίκα, εντόπισαν στο σπίτι και τον πατέρα της Carter, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του. Υποστήριξε ότι προσκάλεσε την κόρη του να μείνει μαζί του, καθώς ζούσε σε ένα μοτέλ και χρειαζόταν βοήθεια για να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι όταν άρχισε να έρχεται ο φίλος της, «τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα και τσακώνονταν πολύ», αλλά και ότι δεν είχε ιδέα για το πτώμα και την αλυσοδεμένη γυναίκα μέχρι να φτάσει η αστυνομία.
Η Carter έχει ποινικό ιστορικό, καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για διάρρηξη και αντίσταση κατά της Αρχής.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις