Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συμβαίνει με την υγεία της – «Στην πραγματικότητα είναι χειρότερα απ΄ ό,τι γνωρίζουμε»


 Aνησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία διανύει το 95ο έτος της ηλικίας της. Σύμφωνα με την Bild να επικαλείται δημοσιεύματα και σε άρθρο της να αναφέρει πως «στην πραγματικότητα είναι χειρότερα απ΄ ό,τι γνωρίζουμε».

Η πρόσφατη νοσηλεία της Βασίλισσας, αλλά και τα πολλά ακυρωμένα ταξίδια έχουν προκαλέσει ανησυχία για την πραγματική κατάσταση της υγείας της. Μάλιστα η ακύρωση του ταξιδιού στη Σκωτία για τη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, έφερε νέα σενάρια, με τους γιατρούς να συστήνουν ξεκούραση στην 95χρονη μονάρχη.

«Υπάρχει αυξανόμενος πανικός στους βασιλικούς κύκλους», είπε μια πηγή στο Us Weekly και προσθέτει: «Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η βασίλισσα είναι μόνο άνθρωπος και δεν μπορεί να συνεχίσει για πάντα».

«Στην πραγματικότητα, όλα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι είναι γνωστό», ισχυρίζεται μια δεύτερη πηγή όπως σημειώνει το άρθρο της γερμανικής Bild..

Η Bild για την Ελισάβετ

«Η κατάστασή της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του Φιλίππου»

Μόνο από τις αρχές Οκτωβρίου, η Βασίλισσα έχει κάνει 19 μεγάλες εμφανίσεις και ραντεβού. Μετά τον θάνατο του συζύγου της Φίλιππου, προφανώς ήθελε να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό.

Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, ένας από τους γνώστες του παλατιού στην BILD «ήμασταν όλοι πολύ έκπληκτοι που, πολύ σύντομα μετά το θάνατο του Φίλιππου, επέμενε να παρευρίσκεται στα επίσημα ραντεβού.

Η οικογένεια και οι φίλοι παρατήρησαν ξεκάθαρα ότι η κατάσταση του μονάρχη “έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου“».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις