Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ξύλο στα Δικαστήρια, με φόντο το αιματηρό περιστατικό στις Πάνω Γούβες - Δείτε βίντεο!


 Άγριος καυγάς μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων καφετεριών - Δύο "στρατόπεδα" έξω από τα Δικαστήρια

Άγριες καταστάσεις στο κέντρο του Ηρακλείου, με φόντο τις απολογίες δύο εμπλεκόμενων στο αιματηρό επεισόδιο στις Πάνω Γούβες.

Ενώ οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για συνέργεια αναμένονταν για να απολογηθούν, "καρτέρι" τους είχαν στήσει άτομα από το περιβάλλον του τραυματία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς με ξύλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των θαμώνων καφετεριών στην πλατεία Δασκαλογιάννη.


Το μεγαλύτερο μέρος των χτυπημάτων δέχτηκε ο 18χρονος από τους δύο κατηγορούμενους, ο οποίος προπορευόταν.

Οι δύο νεαροί απολογούνταν την ώρα του σεισμού με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία. Εν τω μεταξύ ήδη έξω από τα Δικαστήρια είχαν καταφτάσει - μετά το συμβάν της συμπλοκής - συγγενείς και των δύο κατηγορουμένων, έχοντας πλέον διαμορφωθεί ένα ψυχροπολεμικό κλίμα με δύο "στρατόπεδα" έξω από τα Δικαστήρια.

Λόγω του σεισμού, η απολογία των δύο κατηγορουμένων, διακόπηκε για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις