Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Τρίκαλα: Ιδού ο αστυνομικός που κατιγορείται οτι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του – Οι «τρυφερές» φωτογραφίες που ανέβαζε

 


Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον 29χρονο αστυνομικό από τα Τρίκαλα που συνελήφθη γιατι ασελγούσε στο 4χρονο παιδί του.

Ένας 29χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι ασέλγησε στην μόλις τεσσάρων ετών κορούλα του, ενώ όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, υπάρχουν ενδείξεις πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί επανειλημμένα και στο παρελθόν.

Την καταγγελία για τον αστυνομικό έκανε η πρώην σύζυγός του, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται και τις πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το newsit.gr να προκαλούν αναγούλα.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός διατηρούσε προφίλ στο Facebook, όπου… δεν σταματούσε να διαφημίζει την αγάπη του για το παιδί του. Το οποίο «καταδίκασε» σε εμπειρίες που θα το σημαδέψουν για όλη του τη ζωή…

«Μαζί σου.! Σε μια παραλία .. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος .!» έγραφε σε ανάρτησή του μόλις τρεις μήνες πριν, συνοδεύοντάς την από φωτογραφίες με την κόρη του στη θάλασσα.

φωτογραφίες

Ο δράστης είχε ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο προφίλ του με την κόρη του. Μάλιστα στις περισσότερες ήταν δυο τους.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

φωτογραφίες   φωτογραφίες   


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK: 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΥ ΑΣΕΛΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ... ΑΓΑΠΗ ΒΛΕΠΩ!!! ΜΑΛΛΟΝ Η πρώην σύζυγός του ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ή ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ!!! 

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις