Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΙΤΕ πρότασαρα απο τον μεγάλο ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟ Α.Πορτοσάλτε: Ο Α.Τσίπρας να κρύβει ότι πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ


 Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, ζήτησε να υπάρχει λογοκρισία στους γιατρούς που αποκαλύπτουν τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ και απόκρυψη ειδήσεων.

Ο δημοσιογράφος, εξαιρετικά ενοχλημένος - όπως και το Μαξίμου - με το θέμα των θανάτων εκτός ΜΕΘ που πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, χαρακτήρισε τους βουλευτές του «αλιείς θανάτου που κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο».


Και προσπαθώντας να δικαιολογήσει αυτή τη φράση, ξεσκεπάστηκε για το πώς η κυβέρνηση και οι «λαγοί» της θεωρούν ότι πρέπει να είναι η ενημέρωση για την πανδημία.

«Αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το ζυγίσουν πολύ πριν το πουν. Το είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και μετά το πήγε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. Είναι δυνατόν να το λένε;», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ, στην προσπάθειά του να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Οι παρουσιαστές της εκπομπής μπροστά σε αυτή την αδιανόητη θέση, του απάντησαν ότι «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι γιατροί το λένε».

Και τότε ο δημοσιογράφος πρότεινε λογοκρισία στις δηλώσεις των γιατρών και απόκρυψη της πραγματικότητας από τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις