Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αφοπλιστικός Ν.Τραμπ: «Ακόμα και ο Τ.Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει για την ψεύτικη υπερθέρμανση - Αποκοιμήθηκε»


 Στο βίντεο που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κοιμάται κατά την Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα στάθηκε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι αυτό έγινε επειδή «βαρέθηκε».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε με δηκτικό τρόπο: «Ακόμα και ο Μπάιντεν δεν άντεξε να ακούει τόσες φορές για ψεύτικη υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Μπάιντεν πήγε στην Ευρώπη, ισχυριζόμενος ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η ύψιστη προτεραιότητα, και αμέσως αποκοιμήθηκε μπροστά στον κόσμο, στην ίδια τη Διάσκεψη. Υπάρχει γνήσιος ενθουσιασμός και πίστη σε αυτό το θέμα, μην αποκοιμηθείτε ποτέ!».

Επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα (01/11) άρχισε στη Γλασκώβη μια διάσκεψη ηγετών στο πλαίσιο της 26ης Συνόδου της Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, παράλληλα με τις επίσημες διαπραγματεύσεις, η Σύνοδος θα επικεντρωθεί στο πώς όλοι οι τομείς της κοινωνίας και της παγκόσμιας οικονομίας οδηγούν τη φιλόδοξη δράση για το κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, σχεδιάζεται να εγκριθεί μια σειρά εγγράφων σχετικά με τα ζητήματα της μείωσης των εκπομπών θερμοκηπίου και την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις