Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Αγωνία με την υγεία του Ντίνου Καρύδη: «Δεν είμαι καλά…»

 


Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Αγωνία επικρατεί με την υγεία του Ντίνου Καρύδη με τον ηθοποιό να παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και να αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, έκανε και το δικό του σχόλιο σχετικά με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Απόσπασμα από την συνέντευξή του

-Πώς είναι τώρα η υγεία σας;

Δεν είμαι καλά… Είμαι με βηματοδότη και δεν περπατάω, αλλά παραπατάω. Η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο με κρατάει όρθιο.

-Τι σας δίνει χαρά;

Όταν μιλάω με τη Σμαράγδα μου στο τηλέφωνο και μου λέει «μπαμπούλη σε αγαπώ». Όταν μου το λέει αυτό, πεθαίνω…

-Συνάδελφοι σας είναι υπόδικοι για σοβαρές καταγγελίες και μάλιστα προφυλακισμένοι. Ποια είναι η άποψή σας για όλο αυτό;

Από τη στιγμή που κάνανε αυτά τα φοβερά πράγματα, καλώς είναι εκεί που είναι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που βγήκαν και μίλησαν. Πρέπει να καθαρίσει το τοπίο. Σαφώς δεν συμβαίνουν αυτά μόνο στο θέατρο. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έκαναν τέτοια πράγματα αυτοί ο άνθρωποι.

Αγωνία με την υγεία του Ντίνου Καρύδη

-Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και παλιότερα;

Όχι. Δεν γινόντουσαν τέτοια πράγματα. Την εποχή της Αλίκης, της Τζένης, του Χορν, αλλά και πιο μετά με τον Βουτσά, την Καραγιάννη κ.λπ., δεν υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Μάλιστα είχα κάνει και περιοδείες με κάποιους από αυτούς. Ναι, μπορεί να είχαν κάνει κάποια σχέση μεταξύ τους, αλλά μέχρι εκεί. Πότε δεν είχαμε ακούσει κάτι ανάλογο με τα πρόσφατα γεγονότα.

-Τι σας πληγώνει;

Με στενοχωρεί το ότι είμαι μακριά από αυτό που αγάπησα πάρα πολύ, το θεατρικό σανίδι. Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου ότι παίζω θέατρο. Κάθε βράδυ χωρίς υπερβολή. Όταν γίνω καλά έχω κατά νου να ξαναπαίξω. Θέλω να κάνω την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα.. ετών 80» ελπίζω να τα καταφέρω.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις