Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Απρόσεχτη κοπέλα κατάπιε ακουστικό AirPod: Συνέχισε να ηχογραφεί μέσα στην κοιλιά - Βίντεο

 


Μια γυναίκα εξομολογήθηκε το τραγελαφικό πάθημά της να καταπιεί ένα από τα ακουστικά AirPods, που συνέχισε να δουλεύει μέσα στο στομάχι της.

Μια νεαρή κοπέλα κατάπιε κατά λάθος ένα από τα ασύρματα ακουστικά AirPods του iPhone της, το οποίο, μάλιστα, εξακολούθησε να δουλεύει μέσα στην κοιλιά της.

Η νεαρή TikToker ετοιμαζόταν να πέσε για ύπνο, όμως είχε πονοκέφαλο και είπε να πιει ένα παυσίπονο μαζί με ένα ποτήρι νερό και τα κατάπιε μονοκοπανιά, έτσι νυσταγμένη που ήταν.

Τότε όμως κατάλαβε το μεγάλο λάθος της. Αντί για παυσίπονο, μόλις είχε καταπιεί ένα από τα ασύρματα ακουστικά AirPod.

Μάλιστα, όταν θέλησε να ηχογραφήσει ένα φωνητικό μήνυμα για να το στείλει στο αγόρι της και να του πει το πάθημά της, η κοπέλα κατάλαβε ότι το ακουστικό συνέχισε να δουλεύει μέσα στο στομάχι της και να καταγράφει τους ήχους της κοιλιάς της.
«Για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους, να τι έπαθα όταν μπέρδεψα τα AirPod με ένα ibuprofen. Το ανεβάζω για να έχετε τον νου σας» σχολίασε η νεαρή γυναίκα στο βίντεό της στο TikTok.
«Χωνόμουν στο κρεβάτι. Είχα στο ένα χέρι ένα ibuprofen 800 και στο άλλο το αναθεματισμένο το AirPod, το αριστερό για την ακρίβεια» λέει η γυναίκα.
«Πήγα να βάλω το ακουστικό στη θήκη, έβαλα το παυσίπονο στο στόμα και ήπια μια γουλιά νερό από το μπουκάλι. Αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν το ibuprofen που προσπαθούσα να σφηνώσω στη θήκη» συνέχισε η γυναίκα.
Η κοπέλα συνέχισε να λέει για το πάθημά της και σε άλλα βίντεο.
«Έκανα, λοιπόν, ακτινογραφία πριν μερικές ώρες και έδειξε ότι το AirPod είχε περάσει. Είχα ένα προαίσθημα ότι είχε βγει, αλλά ήθελα να είμαι και σίγουρη» εξηγεί η κοπέλα.
«Δεν το ξαναβρήκα, αλλά ξέρω ότι πέρασε και ξέρω ότι ήταν στο στομάχι μου και πλέον δεν είναι και το ξέρω με τον πιο αστείο τρόπο» λέει το πολύ απρόσεχτο κορίτσι.
«Είχα στείλει ένα φωνητικό μήνυμα για το πώς έφαγα το ακουστικό, αλλά δεν μπορούσε να το ακούσει, ακόμα και όταν βγήκε έξω, γιατί το ακουστικό ήταν στο στομάχι μου. Αγνοούσα ότι τα ακουστικά ήταν ακόμη συνδεδεμένα στο κινητό γιατί το άλλο ήταν στη θήκη του, αλλά το άλλο μέσα στο στομάχι μου ήταν ακόμη συνδεδεμένο και ηχογραφούσε» λέει η κοπέλα.
Δείτε το βίντεο:

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις