Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Αναβρασμός με την Αννίτα Πάνια: Την έπιασαν… στα πράσα με πασίγνωστο παρουσιαστή


 Τα νέα ήρθαν για την Αννίτα Πάνια, η οποία αναμένεται σύντομα να υποδεχθεί πασίγνωστο παρουσιαστή στην εκπομπή της, σε μια κουβέντα που αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Τρία χρόνια μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Open, ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει και πάλι στο κανάλι της Παιανίας. Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής θα περάσει το κατώφλι του Open ως καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοικτά» της Αννίτας Πάνια που θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (18/11), τη στιγμή που βίωσε ένα σκληρό χωρισμό η παρουσιάστρια.

Το παρασκήνιο της συνέντευξης

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί της Τρίτης (15/11), η ίδια η Αννίτα Πάνια κάλεσε στο τηλέφωνο πριν από καιρό τον Νίκο Μουτσινά και του ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show, ενώ εκείνος σχεδόν αυτοπροσκλήθηκε.

Και ενώ αρχικά το Open είχε δώσει την έγκρισή του και η εκπομπή γυρίστηκε, δεν βγήκε μέχρι σήμερα στον αέρα, καθώς υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης των δύο πλευρών.

Η Αννίτα Πάνια άρχισε να πιέζει τον σταθμό κι έτσι μετά από ένα σχεδόν ενάμιση μήνα που είχαν γίνει τα γυρίσματα, η εκπομπή αποφασίστηκε να βγει στον αέρα αυτήν την Πέμπτη, καθώς δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια αναβολής.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ)


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις