Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Αντιδράσεις για ομιλία Παναγιωτόπουλου που δεν θα την έκανε ούτε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας


 Αντιδράσεις προκαλούν η ομιλία  του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου στην κεντρική συνεδρία του 15ου ετησίου συνεδρίου της Βαλτικής για την Άμυνα στο Ταλίν της Εσθονίας, σχετικά με την νέα στρατηγική αντίληψη του ΝΑΤΟ. Όπως γράψαμε ο κ.Παναγιωτόπουλος αφενός περιέγραψε ένα ΝΑΤΟ που δεν υπάρχει και αφετέρου επιτέθηκε με σφοδρότητα προς τη Ρωσία! Τα όσα είπε για τη Ρωσία ΕΔΩ

Είναι στιγμές που το ελληνικό πολιτικό σύστημα δείχνει να έχει μείνει στην δεκαετία του 50, όπου η απόδειξη του φιλοαμερικανισμού μας ήταν απαραίτητο να εκδηλώνεται με κάθε τρόπο.

Την καλή μας σχέση με τις ΗΠΑ εμείς την έχουμε αποδείξει. Και με την πρόσφατη ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με την οποία τα πάντα δώσαμε ελάχιστα πήραμε.

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Η επίθεση του ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτοπούλου εναντίον της Ρωσίας, ειδικά στην παρούσα χρονική στιγμή που ο κόσμος γίνεται πολυπολικός, είναι τουλάχιστον αναίτια. 

Σε αυτή τη νέα παγκόσμια πραγματικότητα όπου οι πόλοι ισχύος αυξάνονται, οι υπουργοί εθνικής άμυνας οφείλουν «να μιλούν λίγο και να πράττουν πολύ». 

Η αδιανόητη δήλωση του ΥΕΘΑ, υποκρύπτει είτε αφέλεια είτε έλλειψη γνώσης. Δυστυχώς και τα δύο είναι επικίνδυνα για τα εθνικά μας θέματα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις