Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Αντώνης Ρέμος: H δήλωσή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη που θα συζητηθεί


 Στο #MeΤoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μιλώντας για την ξεχωριστή φιλική σχέση, που τον συνδέει με τον προφυλακισθέντα ηθοποιό, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

“Δεν έγινε κάθαρση με το #MeToo” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με το σχόλιο ότι δύο ηθοποιοί είναι προφυλακισμένοι: “Το ότι συνέβη ένα γεγονός… Θα μου επιτρέψεις να πω ότι επειδή είναι ένα πράγμα πολύ σημαντικό, με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα… Με χαροποιεί γιατί ένα πράγμα απ’ όπου κι αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα! Με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος που τον γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μέσα στην ψυχή μου σαν φίλο μου, μέσα στην καρδιά μου.

Και αυτήν τη στιγμή, αν όλα αυτά είναι αλήθεια, ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Αλλά καλό θα είναι επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν,  μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους, αφού έφθασαν στο επίπεδο της Δικαιοσύνης, να μιλήσει η Δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν τα πράγματα έγιναν έτσι ή άλλιώς. Εγώ δεν ξέρω. Η δική μου προσωπική άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή… Δεν είναι όμως το τραγούδι και η ηθοποιία”.



ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις