Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ακραίες δηλώσεις Ν. Καπραβέλου για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης - Οι «ειδικοί» σε παράκρουση


 Σε απίστευτα ακραίες δηλώσεις προέβη για μια ακόμα φορά ο Ν. Καπραβέλος στοχοποιώντας όπως το συνηθίζει τους ανεμβολίαστους.  Τώρα σε ένα ακόμα παραληρηματικό  κρεσέντο ζητά η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να επιβληθεί η γενική χρήση της μάσκας παντού και σε όλους.

 Και μας προξενεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ο Νίκος Καπραβέλος διάλεξε τούτη την συμβολική ημέρα για να απευθύνει το μήνυμα του μέσα από την τηλεόραση του MEGA ζητώντας από την κυβέρνηση να κάνει κάτι που ούτε η χούντα δεν τόλμησε, δηλαδή να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που πρακτικά σημαίνει την επιβολή στρατιωτικού νόμου.

Συγκεκριμένα ο Ν. Καπραβέλος είπε πως «η χώρα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εγώ και οι συνάδερφοί μου δεχόμαστε μια μεγάλη πίεση που αντανακλά το μέγεθος της συμφοράς που συμβαίνει στην κοινωνία. Η διασπορά είναι τεράστια».

Παράλληλα, ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο για μάσκες παντού, τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους, «σαν ένα καμπανάκι της πολιτείας, ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση».

Ακόμα είπε ότι «θα έχουμε 2.000 νεκρούς χωρίς το ελάχιστον μέτρο της μάσκας παντού και για όλους».

Αλλά  δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Καπραβέλος προβαίνει σε τέτοιες ακραίες δηλώσεις αφού έχει ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων. Αναρωτιόμαστε πότε κα ποιος θα βάλει επιτέλους φρένο στην παράκρουση των «ειδικών».  Επίσης αναρωτιόμαστε ποιος φταίει για αυτή την «τεράστια διασπορά» οι ανεμβολίαστοι που υποβάλλονται σε τρία τεστ την εβδομάδα η οι εμβολιασμένοι που συνεχίζουν νόμιμα να διασπείρουν τον ιό με την άδεια της κυβέρνησης;


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις