Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αποκαλυπτικό βίντεο με έναν εξαντλημένο Ερντογάν να σέρνει τα πόδια του


 Ενα νέο βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να περπατάει με μεγάλη δυσκολία βάζει «φωτιά» ξανά στις φήμες για την υγεία του. Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο σε τελετή στο προεδρικό μέγαρο να είναι πολύ κουρασμένος και κυριολεκτικά να σέρνεται στην προσπάθειά του να περπατήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ερντογάν στέκεται σε ένα σημείο του μεγάρου καταβεβλημένος και στη συνέχεια αποχωρεί σέρνοντας τα πόδια του και περπατώντας υπερβολικά αργά. Το νέο στιγμιότυπο φαίνεται πως φουντώνει τις φήμες για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του Τούρκου προέδρου.

Δείτε το βίντεο:



Τα περιστατικά υπνηλίας και η επιληψία
Στο παρελθόν βίντεο έχουν δείξει τον Ερντογάν να αποκοιμιέται σε συνεντεύξεις τύπου, με τον τούρκο ειδικό σε θέματα Δημόσιας Υγείας, Αχμέτ Σαλτίκ να αναφέρει ότι κατά τη γνώμη του ψυχιάτρου Χακί Ακαλίν, που ζει στην Ελβετία, τα περιστατικά υπνηλίας και η κατάσταση του Ερντογάν παραπέμπουν σε επιληψία. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε διαρρεύσει ένα βίντεο που έδειχνε τον Ερντογάν, μετά το τέλος του συνεδρίου του κόμματός του στην Κωνσταντινούπολη, να κατεβαίνει κάποιες σκάλες υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ κι έναν συνεργάτη του.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις