Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Από μια ιπτάμενη αγελάδα σε ένα αποκεφαλισμένο φίδι: Αυτοί είναι οι πιο ατυχείς θάνατοι στην ιστορία

 


Δημήτρης Δρίζος

Ξεπερνούν κάθε φαντασία. Κάθε περίπτωση θυμίζει σενάριο χολυγουντιανής ταινίας. Και όμως, αυτοί οι θάνατοι μπαίνουν άνετα στο βιβλίο... γκαντεμιάς!

Ο θάνατος για τον κάθε άνθρωπο, είναι αναπόφευκτος. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να βγει νικητής. Τι συμβαίνει ωστόσο όταν η φράση «ήταν η ώρα του», βρίσκεται πλήρες νόημα σε θανάτους πέρα από κάθε φαντασία;

Το Newsbomb.gr αναζήτησε και εντόπισε τους πιο άτυχους θανάτους στην ιστορία της ανθρωπότητας, που μαρτυρούν πως τελικά η ζωή είναι όντως πολύ μικρή και γεμάτης ανατροπές!

Δείτε την απίστευτη... μαύρη λίστα:

Η ιπτάμενη αγελάδα

Το μακρινό 2013, η βραζιλιάνα Joao Maria de Souza, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν μια αγελάδα έπεσε από τον ουρανό (!) στο κρεβάτι της στην περιοχή της Caratinga. Το ζώο, άγνωστο πώς, είχε σκαρφαλώσει στη στέγη του σπιτιού της άτυχης 45χρονης.

Ο θάνατος του Δράκωντα

Ο αρχαίος νομοθέτης Δράκων πέθανε από ασφυξία σε θέατρο της Αίγινας, όταν πλήθη ευχαριστημένων οπαδών του τον σκέπασαν με τους μανδύες τους, δηλώνοντας έτσι τη χαρά τους.

Το θανατηφόρο πρωινό

Το μακρινό 1794, ο Αμερικανός θαλασσοπόρος, John Kendrick, σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν στο κατάστρωμα του πλοίου του, όταν τον πέτυχε μια μπάλα από κανόνι. Είχε εκτοξευτεί από βρετανικό πλοίο το οποίο προχώρησε σε κανονιοβολισμούς για να τον τιμήσει!

Τα γένια του θανάτου

Το, ακόμη πιο μακρινο, 1567, ο Hans Steininger, ο οποίος ήταν δήμαρχος σε κάποιο βαυαρικό χωριό ήταν πολύ περήφανος για την μακριά γενιάδα του. Η οποία ήταν τόσο μακριά που την πάτησε, σκόνταψε και έσπασε το λαιμό του.

Το αποκεφαλισμένο φίδι

Ο Κινέζος σεφ Peng Fan πέθανε από δάγκωμα κόμπρας. Μέχρι τώρα τα πράγματα είναι φυσιολογικά. Το περίεργο όμως είναι ότι είχε κόψει το κεφάλι της συγκεκριμένης κόμπρας 20 λεπτά πριν του επιτεθεί.

Δί-κηδεία!

Το 1871, ο δικηγόρος Clement Vallandingam, αυτοπυροβολήθηκε στο δικαστήριο ενώ υπερασπιζόταν τον πελάτη του, ο οποίος κατηγορούνταν για φόνο. Πώς τα κατάφερε; Έκανε αναπαράσταση, χρησιμοποιώντας ένα όπλο για να δείξει πως το θύμα, μπορούσε να αυτοπυροβοληθεί. Για την (μακάβρια) ιστορία, ο πελάτης του αυτόχειρα δικηγόρου, αθωώθηκε...

Πέθανε από το φόβο της στην κηδεία της!

Το 2011, η Ρωσίδα Fagilyu Mukhametzyanov, για κάποιο άγνωστο λόγο, κυρήχθηκε νεκρή από τους γιατρούς. Έτσι η οικογένειά της ξεκίνησε για την κηδεία της, ωστόσο κατά τη διάρκειά της η 49χρονη γυναίκα συνήλθε, μόνο για να πεθάνει λίγα λεπτά αργότερα από ανακοπή που προήλθε από το σοκ που έπαθε!

Βλέπω το θάνατό του

Στις ΗΠΑ, ο κατάδικος Michael Anderson Godwin, είχε καταδικαστεί για δολοφονία και σε θάνατο στην ηλεκτρική καρέκλα. Όμως τελευταία στιγμή η έφεσή του έγινε γνωστή. Όμως το 1989, σκοτώθηκε από... ηλεκτροπληξία, η οποία προκλήθηκε από τα ακουστικά που φορούσε.

Το γέλιο του βγήκε σε πολύ κακό...

Το 1975, ο Βρετανός Alex Mitchell πέθανε από το γέλιο (!) το οποίο κράτησε μισή ώρα ενώ παρακολουθούσε την σειρά «The Goodies».

Το τελευταίο τανγκό

Κυριολεκτικά. Γιατί το 1998 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο Alberto Fargo, καθηγητής χορού έπεσε από το παράθυρο του 5ου ορόφου ενώ χόρευε, καθώς δεν είχε καταλάβει πως ήταν ανοιχτό.

Στην κοιλιά του δεινοσαύρου

Το 2010 στην Βαρκελώνη, ένας 39χρονος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός στην κοιλιά ενός αγάλματος δεινοσαύρου. Πιθανολογείται πως μπήκε εκεί μέσα για να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο παγιδεύτηκε.

Ο νεκροθάφτης και τα φέρετρα

Το 1982 ο Γάλλος νεκροθάφτης Marc Bourjade πέθανε όταν ένας σωρός από φέρετρα έπεσα πάνω του. Τελικά θάφτηκε σε ένα από τα φέρετρα που ''ευθυνόντουσαν'' για τον θάνατο του.

Το γέλιο του βγήκε σε πολύ κακό... (part 2)

Το 207 προ Χριστού ο Έλληνας φιλόσοφος Χρύσιππος ο Σολεύ πέθανε από το γέλιο όταν έδωσε σε ένα γαϊδουράκι λίγο κρασί και το παρακολουθούσε που προσπαθούσε μεθυσμένο να φάει σύκα. Το συνεχές γέλιο μπορεί να προκαλέσει ένταση στην καρδιά και -όπως με τον Χρύσιππο- και τελικά να προκαλέσει το θάνατο.

Τραγωδία με φακό

Ο Santiago Alvarado πήγε να ληστέψει ένα κατάστημα με ποδήλατα στη Καλιφόρνια. Ωστόσο τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα καθώς έπεσε από την οροφή του κτιρίου και ο φακός, που είχε στο στόμα του για να έχει ελεύθερα τα χέρια του , ''καρφώθηκε'' στο κρανίο του.

Η ιπτάμενη αρκούδα

Μετά την ιπτάμενη αγελάδα, στη λίστα είναι και η ιπτάμενη αρκούδα.

Στον Καναδά το 2013 ένας 25χρονος και ένας 40χρονος άνδρας έχασαν τη ζωή τους όταν μια αρκούδα έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Η αρκούδα... εκτοξεύθηκε προς το όχημα των δύο ανδρών εξαιτίας της σύγκρουσης της με ένα άλλο όχημα λίγο πριν.

Κροκόδειλος κατέρριψε αεροπλάνο!

Όχι, δεν είναι φάρσα. Το 2010 σε πτήση της εταιρείας Filair του Κονγό ένας επιβάτης αεροπλάνου είχε βάλει λαθραία μέσα στο αεροσκάφος έναν κροκόδειλο, τον οποίον είχε κρύψει μέσα σε μια τσάντα. Όταν όμως ο κροκόδειλος κατάφερε να δραπετεύσει, επιβάτες και πλήρωμα πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν προς το θάλαμο διακυβέρνησης. Το αεροσκάφος επειδή ήταν πολύ μικρό έχασε την ισορροπία του και συνετρίβη. Συνολικά 21 άτομα σκοτώθηκαν

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις