Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αθηνά Ωνάση: Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει ότι ο άντρας της την απατούσε – Ξεμπροστιάζεται 5 χρόνια μετά


 Τέσσερα χρόνια μετά από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, ζει ανοικτά πλέον τον έρωτά του με την ξανθιά Βραζιλιάνα τηλεπαρουσιάστρια, Ντενίζ Σεβέρο.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αλβάρο συμπλήρωσε τρία χρόνια γάμου με τη δημοσιογράφο Ντενίζ, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο δύο ετών σήμερα.

Αθηνά Ωνάση

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, οι φήμες οργίαζαν για τις απιστίες του Αλβάρο με αποκορύφωμα την αυτοκτονία της πρώην του, Σιμπέλ, η οποία έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της ενώ μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στο γράμμα της ανέφερε, «Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη». 

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», είχε δηλώσει ενώ είχε χαρακτηρίσει fake news τις φήμες περί απιστίας.

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η Ντενίζ επιβεβαίωσε τη σχέση που είχε με τον Αλβάρο από το 2016, πολύ πριν το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση, το οποίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις