Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Αθήνα: Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ ξυλοκοπήθηκε από αλλοδαπούς


 Τους είχε ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά

Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 21χρονος Βραζιλιάνος τρανσέξουαλ στο Κολωνάκι από τρεις αλλοδαπούς, όταν τους ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του στην οδό Σπευσίπου. Οι δράστες τον

χτύπησαν άγρια, και του πήραν τα χρήματα και κινητά τηλέφωνα αξίας 6.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα λιποθύμησε από το ξύλο.

Το σκηνικό έγινε σε πολυτελές διαμέρισμα στην οδό Σπευσίπου το πρωί της Κυριακής. Ο Βραζιλιάνος, ήρθε στη χώρα μας να περάσει τις διακοπές του όπως κατήγγειλε. Το γεγονός έγινε στις 23:00 το βράδυ, οι αλλοδαποί τον συνάντησαν αλλά φάνηκε από την αρχή ότι ήθελαν να τον χτυπήσουν και να τον ληστέψουν.

Το θύμα ισχυρίστηκε ότι του πίεζαν και τον λαιμό, ενώ οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι θα λιποθυμήσει πήραν δύο κινητά iPhone, άλλα δύο smartphones, ένα laptop και μετρητά αξίας 6.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες υπάρχει πιθανότητα να είναι Αιγύπτιοι και ο ένας από αυτούς είναι περίπου 20 ετών ενώ έχει ξανθά μαλλιά και τατουάζ. Ο δεύτερος γύρω στα 26, ύψους 1.80, αδύνατος και μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ ο τρίτος ηλικίας περίπου 18 ετών, 1.70 ύψος με καστανοκόκκινα μαλλιά.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις