Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Αυστραλία: «Αν είσαι εμβολιασμένος και δεν στηρίζεις τα μέτρα, τότε είσαι και εσύ αντιεμβολιαστής»


 Τα σημάδια επιβολής παγκόσμιας χούντας γίνονται όλο και πιο έντονα στον δυτικό κόσμο. Μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε Αυστρία και ενδεχομένως στην Γερμανία, στην Αυστραλία τα διαγγέλματα πολιτικών γίνονται όλο και πιο αυταρχικά, ενώ κάτοικοι μεταφέρονται σε στρατόπεδα καραντίνας (ή συγκέντρωσης κατά άλλους).

Ο επικεφαλής υπουργός της Βόρειας Επικράτειας στην Αυστραλία, Μάικλ Γκάνερ, κατακεραύνωσε όσους έκαναν εκστρατεία κατά της πολιτικής επιβολής εμβολίων. «Εάν είστε κατά της εντολής, είστε εντελώς αντί-εμβολιαστές», είπε ο Gunner κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον Covid-19».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εάν είσαι κατά των μέτρων, είσαι απόλυτα αντιεμβολιαστής. Ασχέτως εάν έχεις κάνει ή όχι τα εμβόλια. Εάν κάνεις εκστρατεία εναντίον αυτών των μέτρων είσαι απολύτως αντιεμβολιαστής. Εάν μιλήσεις “υπέρ της πειθούς”, βούλωστο, μπουκώσου. Επίσης και αυτός που αντιδρά στα μέτρα είναι αντιεμβολιαστής».


Την ίδια ώρα, ο αυστραλιανός στρατός έχει αρχίσει να απομακρύνει με την βία τους κατοίκους της Βόρειας Επικρατείας στον καταυλισμό καραντίνας του Χάουαρντ Σπρινγκς που βρίσκεται στο Ντάργουιν (πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της περιοχής), καθώς εντοπίστηκαν εννέα νέα κρούσματα Covid-19 στην κοινότητα Μπιντζάρι. Η κίνηση έρχεται μετά την επιβολή σκληρού lockdown στις κοινότητες τόσο του Μπιντζάρι όσο και του κοντινού Ροκχολ το βράδυ του Σαββάτου.

«Οι κάτοικοι του Μπιντζάρι και του Ροκχολ μπορούν να φύγουν από τις κατοικίες τους για πέντε λόγους», δήλωσε ο Γκάνερ. Ως εκ τούτου στις εν λόγω περιοχές μπορεί κάποιος να λείψει από το σπίτι του μόνο για αγορά τροφίμων και προμηθειών, άσκηση έως και δύο ώρες, θέμα υγείας, εργασία ή εκπαίδευση, εάν δεν μπορεί να γίνει από το σπίτι, όπως και για να εμβολιαστεί στην πλησιέστερη δυνατή τοποθεσία.

«Μπορούν επίσης να φύγουν μόνο για ιατρική περίθαλψη, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή όπως απαιτείται από την νομοθεσία», διευκρίνισε.

«Είναι πολύ πιθανό πως περισσότεροι κάτοικοι θα μεταφερθούν σήμερα στο Χάουαρντ Σπρινγκς, είτε ως θετικοί είτε ως στενές επαφές των θετικών», συμπλήρωσε τονίζοντας:

«Έχουμε ήδη εντοπίσει 38 στενές επαφές από το Μπιντζάρι, αλλά αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί. Αυτοί οι 38 μεταφέρονται τώρα»!!!

Δείτε το βίντεο:


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις