Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

BIG FASISTA - AYSTRIA: Αυστρία: Ανακοίνωσε lockdown για όλους και υποχρεωτικό εμβολιασμό από 1η Φεβρουαρίου - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ NAZI!

 


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!

H Αυστρία έγινε η πρώτη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ χώρα στη δυτική Ευρώπη που επανέφερε ένα πλήρες lockdown για τον Covid-19 αυτό το φθινόπωρο, για όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Η απόφαση έρχεται λίγες μέρες μετά από το lockdown για τα περίπου δύο εκατομμύρια άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 και τέθηκαν υπό κανόνες  καθώς η χώρα αντιμετωπίζει αύξηση των κρουσμάτων.

«Δεν κάνουμε αυτό το βήμα επιπόλαια, αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητο», δήλωσε τότε ο καγκελάριος Alexander Schallenberg.

Επί του παρόντος, τα μη εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να φεύγουν από το σπίτι μόνο για περιορισμένους λόγους, όπως η εργασία ή η αγορά τροφίμων. Αυτοί οι κανόνες θα ισχύουν πλέον για το σύνολο του πληθυσμού από τη Δευτέρα.

Το εθνικό lockdown της Αυστρίας θα αξιολογηθεί μετά από 10 ημέρες, είπε ο καγκελάριος.

«Δεν θέλουμε ένα πέμπτο κύμα», λέει ο Alexander Schallenberg σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με τους κυβερνήτες των εννέα επαρχιών της χώρας σε ένα θέρετρο στη δυτική Αυστρία.

Σύμφωνα με το BBC, ανακοίνωσε επίσης ότι οι εμβολιασμοί κατά του Covid θα γίνουν υποχρεωτικοί από την 1η Φεβρουαρίου.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Εικόνες που παραπέμπουν σε χώρα υπό κατοχή έρχονται από την Αυστρία. Αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους μέσα σε καταστήματα για να ανακαλύψουν πολίτες που τυχόν βρίσκονται μέσα σε αυτά και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο. (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΒΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις