Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Δ.Κούβελας: «Ο μαζικός εμβολιασμός είναι καταδικασμένος να αποτύχει - Αυτά τα εμβόλια δεν είναι καλά»

 Σκληρή απάντηση του Δ.Κούβελα στον Γ.Γεροτζιάφα

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, απάντησε στην πρόταση του καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα, πως πρέπει να υπάρξει άμεσος μαζικός εμβολιασμός για να αποφευχθεί ένα σκληρό lockdown.

Να θυμίσουμε ότι ο Γ.Γεροτζιάφας, ο οποίος πλέον είναι σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έχει υποστηρίξει αρκετές φορές ότι πρέπει να υπάρξει μαζικός-υποχρεωτικός εμβολιασμός, κάτι που όμως βρίσκει αντίθετο τον Δ.Κούβελα. 

Ο Δ.Κούβελας μιλώντας στο «Alert TV» είπε χαρακτηριστικά: «Θα συμφωνούσα με τον κ. Γεροτζιάφα εάν είχαμε εμβόλια σαν αυτά που ξέραμε από πάντα. Επειδή αυτά δεν είναι σαν τα εμβόλια που ξέραμε από πάντα, αυτό το σχέδιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει... Έλεγα από παλιά ότι γενικώς οι κορωνοϊοί δεν αφήνουν μόνιμη ανοσία. Άρα το να ασχοληθούμε με τα εμβόλια, έχει ένα αρχικό ρίσκο. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στο γιατί τα εμβόλια δεν είναι καλά. Δεν είναι μόνο ότι είναι καινούργια, είναι και πώς συμπεριφέρεται ο ιός, πώς κάνουν αντισώματα κλπ. Μας λείπουν πολλά στοιχεία για να έχουμε ένα καλό φάρμακο, όπως όλοι έχουμε καταλάβει...»

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις