Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ιεράπετρα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Νεκταρίας


 Βίντεο - σοκ από τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα. Η 48χρονη φαίνεται να τρέχει να σωθεί και ο πρώην σύζυγός της την κυνηγάει με το μαχαίρι, ενώ μετά τη δολοφονία φεύγει ατάραχος.

Στο «φως» ήρθαν βίντεο από τη σοκαριστική δολοφονία της 48χρονης από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα.

Το ένα από τα δύο βίντεο, που δημοσιεύει το Mega, δείχνει τον δράστη να κυνηγάει τη γυναίκα, κρατώντας στο χέρι του το μαχαίρι, με το οποίο λίγο μετά της επιτέθηκε και τη σκότωσε με 16 μαχαιριές.

Σημειώνεται ότι τα πλάνα είναι από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φαίνεται, σε άλλο βίντεο, να φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο και πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί, στο πάρκινγκ, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε τις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΕΔΩ)

«Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος παιδιών του θύματος, μιλώντας επίσης στο Mega για τα βίντεο - σοκ, έκανε λόγο για συγκλονιστικές σκηνές.

«Αυτό που βλέπω είναι συγκλονιστικό. Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει. Δεν δείχνει κάτι διαφορετικό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βάρος τώρα πέφτει στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω την κατάστασή τους. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γίνει και μητέρα και πατέρας στα αδέρφια της. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατάστασή τους, έχει αλλάξει όλη τους η ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας πριν λίγες μέρες κρίθηκε προφυλακιστέος και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως έχει δηλώσει μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του, ενώ ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν άσκησε βία σε βάρος της πρώην γυναίκας ή των παιδιών του.

Εδώ πάντως σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της 48χρονης, Απόστολος Λύτρας, αποκάλυψε πως η μεγάλη κόρη του ζευγαριού είχε κάνει μήνυση κατά του πατέρα της επειδή είχε χειροδικήσει εις βάρος της.

Επίσης, φίλη του θύματος υποστηρίζει ότι η γυναίκα είχε καταγγείλει δύο φορές στις Αρχές τον πρώην σύζυγό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις μια εβδομάδα πριν το στυγερό έγκλημα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις