Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο - Η 49χρονη είχε ένα παιδί με τον γνωστό γιατρό


 Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους διατηρούσαν παλαιότερα σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα. Ο γιατρός είχε πάρει όμως την επιμέλεια του παιδιού και το μεγάλωνε με την σύζυγό του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία τον περίμενε στο Χαλάνδρι και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός, αμέσως μετά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με το Mega η γυναίκα που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο είναι εικαστικός, ηλικίας 49 ετών.

Η γυναίκα που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον γιατρό

«Είχαν προστριβές για το παιδί»

Ο γνωστός γιατρός φέρεται να είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού την τελευταία 7ετία και το παιδί ζούσε με τον ίδιο και τη σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.


Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε αναγνωρίσει το παιδί από την πρώτη στιγμή και εκείνο αρχικά έμενε με τη βιολογική του μητέρα. Η υπόθεση ωστόσο οδηγήθηκε στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα η απόφαση να είναι υπέρ του 68χρονου οφθαλμίατρου «λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα που φαίνεται να είχε η βιολογική μητέρα του παιδιού».

Η γυναίκα που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι

Η μητέρα μάλιστα φέρεται να είχε και προσαγωγές από το σημείο, γιατί φέρεται να δημιουργούσε συχνά επεισόδια στη συγκεκριμένη οικογένεια.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις