Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Εάν έχεις ακόμη λογική, εσύ όχλε, που σου δίδαξαν δια του φόβου να σιωπάς και δεν αντιδράς....

 


Νίκος Πρασσάς

Όπου επικρατεί ο Φασισμός το Χρονογράφημα ανασταίνεται κι ο άλλοτε σοφός λαός πριν την εποχή των ψεκασμάτων που δεν

σκιαζόταν απ’ την Τουρκ(οκρατ)ιά και τους εισβολείς του Δούρειου Ίππου μαζί με τους παραχαράκτες της «μεταπολίτευσης» για να του πάρουν και τα σώβρακα, έλεγε «Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι».

Κι αφού δεν του δίδαξαν Ελληνική Ιστορία τα χρόνια της ανεμελιάς μεταπολιτευτικά, και περί μεθοδευμένου δανεισμού δια της σπατάλης ως χρέωση στο μέλλον ξεπουλήματος της χώρας και του πλούτου στ’ αμπάρια του πλοίου «Η ΕΛΛΑΣ», για να καταντήσει σε μία ανώνυμη ιδιωτικής εταιρείας ξένων συμφερόντων ως «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», άνευ παραγωγής και εξαγωγών προϊόντων παρά μόνων εισαγωγών όλων των ειδών μέχρι και «μεταναστών» για να τον αντικαταστήσουν. Γι’ αυτό, ομού οι αφέντες με το Σύστημα τού ξεκοκκάλισαν δια των πληρωμένων ακτιβιστών και ανιστόρητων παραχαρακτών ελληνόφωνων ανθελλήνων υψηλώς αμοιβομένων κρατικοδίαιτων υπαλλήλων. Όλοι οι ξενόφερτοι δηλαδή και ξενοκίνητοι απαίδευτοι ενός κύκλου σπουδών τρόφιμοι των ξένων πανεπιστημίων, δια κατευθυντηρίων οδηγιών κι εντεταλμένων αποστολών, κατέφθασαν ως πρώτοι εισβολείς των εδαφών υπό την αμφίεση του πολιτικού αποβράσματος του αντινατιβισμού απόπατου που έκαναν για διδακτορικό τους την πρακτική καταστροφής των αρχέγονων εδαφών Ελλήνων.

Επειδή ΜΕΤΑ φέισμπουκ, κοροδοϊού και θανάτου της ανθρώπινης φύσης και δίχως νοημοσύνη ΕΠΟΧΗΣ, όσοι θα θέλουν να επιζήσουν από τα αχαΐρευτα δαιμόνια του τσάμπα μάγκα, ντερλικώνω από τις φαρμακευτικές εταιρείες των σκανδάλων προώθησης δηλητηρίου αντί «φαρμάκου», κι ας συμβάλλουν από την καθημερινή τηλετύφλωση με την αχαριστία τους ως υποπροϊόντα μαϊντανών και «ειδικών» προσωρινής ατιμωρησίας πιόνια. Αφού δεν ξέρουν εάν θα έχουν το προνόμιο στο μέλλον για να το παίξουν κι αυτοί όπως οι τηλεπωλητές, κληρονόμοι πολιτικοί ή βο(υ)λευτές πριν την κρεμάλα ή της δημόσιας εκτέλεσής τους από την Θεία Δίκη εάν γλυτώσουν πρώτα από το λιντσάρισμα.

Εάν έχεις ακόμη λογική, εσύ όχλε, που σου δίδαξαν δια του φόβου να σιωπάς και δεν αντιδράς μπροστά στην υποχρεωτική «ιατρική πράξη» εκτέλεσής σου, που θα αυξάνει λόγω επομένων δόσεων που ακολουθούν με ποσοστιαίως χαμηλοτέρων δόσεων placebo –η πρώτη φορά ήταν 85%, γι’ αυτό και τα κρούσματα δεν έπιασαν ταβάνι, ή μεταμεταδίδουν κανονικά τον φονικό ιό του κινεζικού εργαστηρίου βιολογικού πολέμου, ασχέτως αν τα αποσιωπούν, για να τα κρύβουν ή να τιμωρούν τους ιατρούς που μιλάνε αντίθετα, αφού δεν τα παίρνουν επειδή έχουν καθαρή συνείδηση. Ενώ οι πρώτοι προσποιούνται ως ειδικοί με το περισπούδαστο και λαθεμένο ψέμμα, αφού εργοδότης τους είναι η συντονισμένη κυβέρνηση του Βερολίνου.

Ή ακόμη πιστεύεις πώς είσαι «Έληνας», αντί «Μαλλάκας», όπως σε κατάντησαν τα τελευταία 10 χρόνια αμνημονεύτου χρέους τού επαχθούς και απεχθούς Μνημονίου, στερώντας σου ελευθερία για ένα προνόμιο με ένα έγγραφο υγειονομικών φρονημάτων πριν το νεκροταφείο. Άνευ όμως εισόδου σε νεκροτομείο για να περάσει στο πιστοποιητικό θανάτου ως ανεξερεύνητη αιτία ότι το περιστατικό «κατέληξε ξαφνικά λόγω αγνώστων αιτίων», και να θεωρείται μία τόσο ακριβοπληρωμένη καμπάνια της «Λίστας Πέτσα» με τόση καταπιεστική επιστημοσύνη, αλλά άνευ σοβαρής ουσίας επιστημονική αντιμετώπιση, αφού οι θάνατοι αυξάνονται από πέρυσι που δεν υπήρχανε τα μπόλια!

Ή κι αν θεωρείς πώς είσαι απόγονος του Μεγαλέξανδρου, του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη οι οποίοι ήταν αθυρόστομοι λόγω του ότι αψηφούσαν τα απεσταλμένα κωλόπαιδα του σατανά ανά τους αιώνες, φώναξε τότε για να γιομίσει η ψυχή σου και το πνεύμα από χαρά να διώξει τον φόβο και τον τρόμο της δειλίας σου, «Άντε, βρε κοπρόσκυλα, να πάτε ν’ αγαμοιθύται, εσείς και όλο το προοδευτικό σας Φασισταριό του αχόρταγου πρωκτού σας με κοστούμι».

Και μιας κι ως ποιητής έμαθα προσωπικά να γευματίζω πάντα από τις δικές μου λέξεις, όταν σε μία κάποτε φίλη μου, που εξεπλάγην από την απάντηση που πήρε, επειδή ως «Πειραιώτισσα» δεν είχε ποτέ ακούσει τέτοιαν έκφραση, θα τους διαολόστελνα με το ρητό μου

:

«Λάθος κώλο βρήκατε να ξύσετε τ’ αρχίδια σας, ωρέ χαμαίτυποι».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις