Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύθηκε ως «επικίνδυνο» από την Γαλλία το εμβόλιο mRNΑ της Moderna στους ανθρώπους κάτω των 30 ετών!


 Απαγόρευση του σκευάσματος («εμβολίου») mRNA της αμερικανικής εταιρείας Moderna (ίδιου ακριβώς με το σκεύασμα Pfizer/BioNTech), αποφάσισε εκτάκτως η αρμόδια Υγειονομική Αρχή της Γαλλίας (HAS)  για τους πολίτες κάτω των 30 ετών μετά τα συνεχή περισταστικά θανάτων και εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων!

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήδη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, διότι το συγκεκριμένο εμβόλιο χορηγείται στο σύνολο των χωρών της ΕΕ, χωρίς ηλικιακό περιορισμό και έχει χορηγηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάτω των 30 ετών και στην Ελλάδα!

Ενώ η τεχνολογία mRNA στην οποία βασίζεται, θεωρούνταν στην Γαλλία «ασφαλής» τώρα τα αναθεωρημένα στοιχεία από τους θανάτους και τις παρενέργειες, έκαναν το Παρίσι να το απαγορεύσει με έκτακτη οδηγία!

Άραγε για πόσους «γκρίζους» θανάτους ευθύνεται στην Ελλάδα το εμβόλιο; Για πόσες χιλιάδες παρενέργειες; Για πόσο θα μας λένε ψέματα, όπως έκαναν με το εμβόλιο της ΑstraZeneca που το απαγόρευσαν μετά από 1,5 εκατ. εμβολιασμούς;

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις