Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ελληνοβελγίδα σκοτώθηκε όταν έπεσε από γκρεμό στην προσπάθειά της να βγάλει selfie


 Η αγάπη της στις selfie κόστισε τη ζωή στην 33χρονη Ελληνοβελγίδα Ζωή Σνεκς, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (04/11), και το θύμα ήταν κρητικής καταγωγής.

Μια 33χρονη Βελγίδα, ελληνικής καταγωγής, oνόματι Ζωή Σνεκς έπεσε από γκρεμό ύψους 30 μέτρων αφού πόζαρε για μια selfie κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον σύζυγό της, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (04/11).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «New York Post», η Ζωή Σνεκς γλίστρησε από τον γκρεμό κοντά στο χωριό Ναντρίν, στην επαρχία του Λουξεμβούργου, την Τρίτη (02/11) και έπεσε στον ποταμό Ουρτ.

Το σώμα της ανασύρθηκε από μια ομάδα διασωστών που περιελάμβανε αστυνομικούς, πυροσβέστες, δύτες. Ο σύζυγός της Γέρι Γιάνσεν τον οποίο παντρεύτηκε το 2012, είπε ότι ταξίδεψαν προς τη γραφική τοποθεσία, την Κυριακή (31/10), με το βανάκι τους.

Χαρακτηριστικά, ο Γέρι Γιάνσεν δήλωσε: «Φτάσαμε στην τοποθεσία κατά τις 9 το πρωί. [...] Δεν είδα ούτε άκουσα τίποτα. Ούτε θρόισμα, ούτε κραυγές ή φωνές. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη. Της τηλεφώνησα παρ' όλο που ήξερα ότι ήταν μάταιο. Η χαράδρα είχε βάθος αρκετές δεκάδες μέτρα. Κάλεσα αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είχα καλό δίκτυο. Δεν με καταλάβαιναν, παρ' όλο που μιλάω λίγα Γαλλικά».
Εν συνεχεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Η ομάδα διάσωσης δεν μπόρεσε να βρει αμέσως τη Ζωή, είπαν στα Γαλλικά. Μετά, μου είπαν ότι δυστυχώς η Ζωή ήταν νεκρή στα Γαλλικά, αλλά κατάλαβα αμέσως τι εννοούσαν. Οι φωτογραφίες ήταν το πάθος της. Ξεκλείδωσα αμέσως το τηλέφωνό της και είδα ότι είχε βγάλει φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού. Η τελευταία της selfie!».
Πάντως, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Creta Live», η 33χρονη Ζωή Σνεκς έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της είναι Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις