Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Έτοιμοι για… πόλεμο ήταν οι συλληφθέντες για την επίθεση με μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά - Κοντάρια με πυρσούς και άλλα «πολεμοφόδια» βρήκαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων


 Εφόδους στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 20 και 24 ετών, που συνελήφθησαν για την καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μετά από τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό, πλήθος γυάλινων μπουκαλιών, 2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά, προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες, αντιασφυξιογόνος μάσκα, μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος, μικροποσότητα κάνναβης, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Η καταδρομική επίθεση με μολότοφ στον Πειραιά σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, ενώ οι συλλήψεις έγιναν λίγο μετά από άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Την έρευνα ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Εφόδους στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 20 και 24 ετών, για την καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από τις έρευνες που έγιναν τα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό, πλήθος γυάλινων μπουκαλιών, 2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά, προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες, αντιασφυξιογόνα μάσκα, μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος, μικροποσότητα κάνναβης, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή..

14112021gada001
14112021gada002
14112021gada004
14112021gada006Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι η καταδρομική επίθεση, σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, ενώ οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Την έρευνα έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις