Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Έτσι διέσπειραν τον ιό για να επιβάλλουν τώρα lockdown: Τί είπε η Μ.Κορινθίου για τον εμβολιασμένο Γ.Αϊβάζη


 Σε μια μόλις πρόταση η Μαρία Κορινθίου εξέθεσε -μάλλον άθελα της- την κυβέρνηση για τα μέτρα τα οποία έχει επιβάλλει -υποτίθεται- για τον περιορισμό του κορωνοϊού. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον εμβολιασμένο Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος και υποστήριξε ότι κόλλησε τον κορωνοϊό όταν είχε βγει με έναν φίλο του για καφέ, ενώ στη συνέχεια ο Γ.Αϊβάζης κόλλησε και την ίδια. 

«Ο Γιάννης μία κόπωση, είχε δέκατα από πυρετό. Βρέθηκε με τον άνθρωπο Παρασκευή και την Κυριακή ξεκίνησε να αισθάνεται κουρασμένος. Το Σάββατο είχε πάει σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν δώσαμε μεγάλη βάση», είπε ο Μ.Κορινθίου. 

Δηλαδή ο Γ.Αϊβάζης πήρε αρχικά σε έναν covid-free χώρο (καφετέρια) και κόλλησε εκεί τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια πήγε σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου στους οποίους επίσης πάνε μόνο εμβολιασμένοι! Άρα πως γίνεται κύριοι της κυβέρνησης να ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι για την διασπορά του ιού; 

Έτσι άφησε η κυβέρνηση τον ιό να μεταδοθεί για να επιβάλλει lockdown

Η κυβέρνηση έχει αρκεστεί στο να ρίχνει το ανάθεμα στους ανεμβολίαστους και να κατηγορεί για τα πάντα αυτούς και αναφέρεται συνεχώς σε «πανδημία ανεμβολίαστων». 

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχουν προσθέσει και την «πανδημία των πρώην εμβολιασμένων» (όσοι έχουν κάνει την 2η δόση πριν 6 μήνες). Η πραγματικότητα είναι όμως ότι πρέπει να κοιτάξει αλλού το πρόβλημα και αυτό είναι στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους εμβολιασμένους. 

Ακόμα και εάν οι «ειδικοί» υποστηρίζουν ότι τώρα ξαφνικά έμαθαν ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν η επιστημονική κοινότητα το γνώριζε εδώ και πολλούς μήνες. Τι έκανε όμως η κυβέρνηση; Έδωσε «ελευθερίες» σε εμβολιασμένους, δηλαδή απλώς έδωσε μια γεύση κανονικότητας στους εμβολιασμένους και τους άφησε παντού χωρίς τεστ. 

Από την άλλη έκανε τεστ παντού και συνεχώς στους ανεμβολίαστους, ένα τεστ το οποίο μάλιστα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους. Αποτέλεσμα είναι οι ανεμβολίαστοι να βρίσκονται σε ένα άτυπο lockdown και οι εμβολιασμένοι να νιώθουν ευγνώμονες για τα μέτρα «ελευθερίας» που τους έχει δώσει η κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, όπως είπε ο Κ.Φαρσαλινός, είναι «μικροί και ασήμαντοι κομπάρσοι που τους δίνουν ελάχιστα από τα αυτονόητα αλλά νομίζουν πως λαμβάνουν προνόμια».

Και τελικά πως δρουν αυτοί; Χωρίς να προσέχουν, χωρίς να κάνουν κανένα έλεγχο και με το να μεταδίδουν τον ιό ελεύθερα (και νόμιμα) σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

Το pronews.gr είχε αναφέρει προσφάτως την μελέτη του βρετανικού Imperial College το οποίο επιβεβαίωνε τα όσα είπε ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης, ότι «το μεγάλο πρόβλημα και ο κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους αυτή την στιγμή είναι οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, νοσούν και μεταδίδουν».


Την ίδια ώρα όλοι μας έχουμε στον κοντινό μας κύκλο εμβολιασμένους που τον τελευταίο καιρό έχουν κολλήσει κορωνοϊό και επειδή δεν έκαναν κανένα έλεγχο συνέχιζαν να κυκλοφορούν ελεύθερα. 

Κάπως έτσι πλέον θα λειτουργεί όλη η κοινωνία πλέον. Οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό, αλλά νόμιμα, και οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να ελέγχονται διαρκώς από την αστυνομία για το εάν έχουν κάνει τεστ. 

Και φυσικά επειδή τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς η κυβέρνηση θα επιβάλλει ένα ακόμη lockdown για να μας «σώσει», άλλωστε από σήμερα μπήκαν σε εφαρμογή τα πρώτα μέτρα που θυμίζουν lockdown. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις