Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Πορτοσάλτε: «Πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός»


 Ενοχλημένος ο παρουσιαστής με τα σχόλια του δημοσιογράφου με αφορμή τον νεκρό ντελιβερά από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

το απαράδεκτο σχόλιο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…».

Η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, τον διέκοψε λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση» εκείνος όμως συνέχισε επιμένοντας πως: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».

Η Μαρία Αναστασοπούλου του υπογράμμισε ενοχλημένη πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε κάτι λάθος από την πλευρά του θύματος στο τροχαίο. Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως συνέχισε τα σχόλια του στο ίδιο ύφος: «στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τετάρτης (10/11) πρόβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο» είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε «πάσα» για να προβληθεί το video με το επίμαχο απόσπασμα.

Αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις