Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Εξιχνιάστηκε σπείρα με κλεμμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από Σύρο και Μήλο


 Μέχρι τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Σύρο και τη Μήλο είχε φτάσει η δράση σπείρας αλλοδαπών, οι οποίοι χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, μίσθωναν αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεων και όχι μόνο δεν τα επέστρεφαν, αλλά σε τουλάχιστον μια περίπτωση τα χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών!

Η δράση των τεσσάρων αλλοδαπών, που επεκτείνονταν στα νησιά του Ιονίου, του Αιγαίου και την Κρήτη, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου, όταν οι αλλοδαποί ηλικίας 28, 25, 23 και 21 χρόνων συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πόρου στην Κεφαλονιά.

Τη Δευτέρα, τα μέλη της σπείρας με αρχηγό τον 28χρονο είχαν νοικιάσει τρία αυτοκίνητα από αντίστοιχες εταιρείες στην περιοχή Σβορωνάτα, χρησιμοποιώντας πλαστή άδεια διαμονής και άδεια ικανότητας οδήγησης.

Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε ότι εμπλέκονταν σε άλλες πέντε υπεξαιρέσεις αυτοκινήτων δύο στη Ζάκυνθο, μία στο Ηράκλειο, μία στη Μήλο και μία στη Σύρο.

Μάλιστα, το τελευταίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε την Κυριακή να μεταφέρει μη νόμιμους μετανάστες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή των τεσσάρων αλλοδαπών κατασχέθηκαν 880 ευρώ, πλήθος εισιτηρίων και αποδείξεων και τέσσερα κινητά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Πηγή: naxostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις