Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

F.Dagoury: Ο κορυφαίος δύτης του κόσμου με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer - Βάζει τέλος στην καριέρα του

 


Την περιπέτεια υγείας που υπέστη μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού περιέγραψε ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, Florian Dagury, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην στατική άπνοια (κρατούσε την αναπνοή του για 10 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα). 

Ο 34χρονος πρωταθλητής σε βίντεο του στο Instagram είπε τα εξής: «Απλώς θέλω να μοιραστώ τις προβληματικές μου εμπειρίες μετά τον εμβολιασμό μου και ίσως κάποιοι έχετε παρόμοιες μαρτυρίες και ιστορίες», ενώ στο βίντεο έδειχνε στο μηχάνημα την ζημιά που έχει υποστεί η καρδιά του. Να σημειώσουμε ότι το βίντεο είναι από το Samitivej Thonburi Hospital στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με το newsbeezer.



«Μετά την 2η δόση του Pfizer άρχισαν οι παλμοί μου να αυξάνουν. Στον ύπνο, αντί για 35-45 παλμούς άρχισα να έχω 65 το λεπτό. Ξύπνιος, αντί για 65 το λεπτό άρχισα να έχω 100 παλμούς, ακόμη και σε ηρεμία. Έφτασα και τους 177 το λεπτό, ενώ έτρωγα δείπνο με φίλους.

Δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό που πήγα σε έναν καρδιολόγο και μου είπε ότι είναι συνηθισμένη παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer και πως χρειάζεται απλώς ξεκούραση. Μετά από 40 μέρες χωρίς βελτίωση, πήγα σε άλλο καρδιολόγο και μου βρήκε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδος.


Τώρα πασχίζω για να καταφέρω το -30% των επιδόσεων που είχα συνήθως». 

Ο πρωταθλητής επίσης συστήνει στους δύτες από εδώ και πέρα να επιλέγουν εμβόλια όπως το Sputnik, το Sinovac και το Sinopharm και να αποφεύγουν τα mRNA. 

Είναι δεδομένο ότι ο Florian Dagury δεδομένα θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του. 

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις