Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Φρίκη στην Κωνσταντινούπολη – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ– Έσφαξε γυναίκα με σπαθί σαμουράι στη μέση του δρόμου


 Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Κωνσταντινούπολη όπου μία 28χρονη γυναίκα δέχθηκε φρικιαστική επίθεση, ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Άνδρας της επιτέθηκε από πίσω και την κατέσφαξε με σπαθί σαμουράι.

Όπως δείχνει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας, η 28χρονη Μπασάκ Τζενγκίζ, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, δέχθηκε τη φονική επίθεση ενώ περπατούσε στο Ατακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Τρίτης. Δράστης της γυναικοκτονίας που έχει συγκλονίσει την Τουρκία, είναι ο 28χρονος Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ.

Προσοχή, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα, ο δράστης πλησίασε από πίσω τη γυναίκα και της επιτέθηκε με το σπαθί σαμουράι καταφέροντάς της αλλεπάλληλα χτυπήματα. Η άτυχη αρχιτέκτονας έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος προσπαθώντας να αντισταθεί, αλλά ο Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ συνέχισε τη φονική του επίθεση. Τελικά τράπηκε σε φυγή, ενώ οι περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την Μπασάκ Τζενγκίζ.

Κωνσταντινούπολη

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ατακσεχίρ, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 28χρονος δράστης συνελήφθη στο διαμέρισμά του αργότερα και κατηγορείται για προμελετημένο φόνο με σκοπό τον βασανισμό και την ένοπλη απειλή. Ο ίδιος όταν συνελήφθη παραδέχθηκε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει γυναίκα.

Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο ύποπτος

Σύμφωνα με τη Milliyet, στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστή, είπε ότι ήταν θυμωμένος την ημέρα του συμβάντος, ότι το έκανε άθελά του σε μια στιγμή θυμού και ότι προτίμησε να σκοτώσει μια γυναίκα γιατί ήταν πιο εύκολο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “ήμουν πολύ αναστατωμένος. Σκέφτηκα να μαχαιρώσω μια γυναίκα. Ενώ ήμουν στο σπίτι, σχεδίαζα να σκοτώσω κάποιον. Πήρα το σπαθί στο χέρι μου και βγήκα έξω. Περίμενα κάποιον που θα μπορούσα να σκοτώσω, μια γυναίκα που δεν μπόρεσε να μου αντισταθεί”.

Κωνσταντιντούπολη σπαθί σαμουράι

Ο ύποπτος δήλωσε ότι δεν γνώριζε το θύμα και ότι έφερε το σπαθί που χρησιμοποίησε για τη δολοφονία στην τσάντα του. Πρόσθεσε ότι ακολούθησε το θύμα του αφού το είδε και ότι έβγαλε το σπαθί από την τσάντα του και το μαχαίρωσε 4 φορές. Όταν πήγε σπίτι του -πρόσθεσε- η θλίψη και ο θυμός του υποχώρησαν, ότι συνήθως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και ότι έχει μετανιώσει. Η μητέρα του και δικηγόρος είπε ότι ο γιος της και πελάτης της λάμβανε θεραπεία από τα 14 χρόνια του αλλά δεν μπορούσαν να τον κάνουν να παίρνει τακτικά τα συνταγογραφούμενα φάρμακά του.

Ο Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ σπουδάζει μηχανικός σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο και επίσης είναι φοιτητής του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Ανοιχτής Εκπαίδευσης.

Το 1ο Ποινικό Δικαστήριο της Ανατολίας αποφάσισε να συλληφθεί ο ο Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ, επειδή ο ύποπτος ομολόγησε το έγκλημα και υπήρχαν επαρκή στοιχεία.

Κωνσταντινούπολη

Συντετριμμένοι οι γονείς της – Σπαραγμός στην κηδεία της

Η κηδεία της Μπασάκ έγινε στην Άγκυρα, εκεί όπου θα επέστρεφε την Κυριακή, αφού ήταν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά. Συγκεκριμένα, η Μπασάκ ήταν υπεύθυνη για την ανέγερση για  τράπεζας στο οικονομικό κέντρο της Πόλης που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Ατακσεχίρ. Το απόγευμα της φονικής επίθεσης είπε στους φίλους της ότι θα δούλευε λίγο ακόμη. Μετά τη δουλειά, προχωρούσε προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε, χωρίς να γνωρίζει ότι από πίσω ερχόταν ο ύποπτος. Η Μπασάκ ήταν αρραβωνιασμένη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον φριχτό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή. Η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στον κήπο του τεμένους, αφού λιποθύμησε. Αγκάλιαζε το φέρετρο συντετριμμένη.

Ο πατέρας της που παρέλαβε το πτώμα του παιδιού του από τον ιατροδικαστή για την κηδεία είπε: “Η τσάντα της ήταν γεμάτη αίματα. Ήταν τόσο συμπονετική η ίδια ως άνθρωπος. Σκοτώθηκε τόσο βάρβαρα  Θα επέστρεφε στην Άγκυρα την Κυριακή”. Και εκείνος στην κηδεία έδειχνε συγκλονισμένος από τραγική απώλεια της κόρης του.

Κωνσταντινούπολη σπαθί σαμουράι κηδεία

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις