Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Φρίκη στον Βόλο: Παππούς βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο ολόκληρα χρόνια


 Ο 70χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία του Βόλου η σεξουαλική κακοποίηση μιας 8χρονης από τον ίδιο της τον παππού για δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο διεστραμμένος 70χρονος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος αρνήθηκε χθες όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις για δύο χρόνια (από τα μέσα του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2016) στην ανήμπορη να αντιδράσει εγγονή του από τα 8 της χρόνια, ασελγώντας εις βάρος της, δεν έπεισε το δικαστήριο.

Σύμφωνα με το magnesianews, o εφιάλτης της μικρής ξεκινούσε το μεσημέρι, όταν ο παππούς συνήθιζε να την παίρνει από το σχολείο.

Την ίδια ώρα, οι γονείς της μικρής παλεύουν να συνέλθουν από το σοκ, ενώ ο πατέρας της αδυνατεί να πιστέψει πως βιαστής της κόρης του ήταν ο ίδιος του ο πατέρας και παππούς της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, μάλιστα, εξαπέλυσε πυρά τόσο εναντίον του πατέρα του όσο και της μητέρας του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έκρινε τελικά ένοχο κατά πλειοψηφία (σ.σ. μειοψήφησε ένας ένορκος) τον 70χρονο και για τις δύο κατηγορίες, ενώ αφού του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Ο 70χρονος, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2017 από το ΜΟΔ Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών, επέστρεψε έτσι στη φυλακή.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις