Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Φρικιαστικές καταγγελίες για τον Μάνσον: Σπίτι με αίμα και σβάστικες - Τι ήταν το «Bad Girl's Room»


 Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτονται στην έρευνα μουσικού περιοδικού για τον Μέριλιν Μάνσον. Τι αναφέρεται.

Οι αποκαλύψεις για τη φερόμενη κτηνώδη συμπεριφορά και δράση του Μέριλιν Μάνσον δεν έχουν τέλος.

Το αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε μια έρευνα-κόλαφο με 55 συνεντεύξεις, για τον διάσημο τραγουδιστή που έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση.

Μέριλιν Μάνσον: Τα αστεία για βιασμούς
Αρκετοί φίλοι του 52χρονου Μάνσον είπαν ότι ο τραγουδιστής τραβούσε βίντεο με τον ίδιο να κάνει στοματικό σεξ μέσα σε ντουλάπα και μάλιστα το μοιράζονταν, ενώ ένιωθε «περήφανος για αυτό».
Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες πως ο τραγουδιστής «αστειευόταν για τον βιασμό όλη την ώρα», ενώ «του άρεσε η ιδέα του βιασμού ειδικά έτσι όπως απεικονιζόταν σε ταινίες».
Σοκ προκαλούν οι αναφορές στα απομνημονεύματά του το 1998, όπου έγραψε πως είπε σε μια γυναίκα: «Θα σε βιάσουμε στο πάρκινγκ και μετά θα σε τσακίσουμε κάτω από το αυτοκίνητό σου», ενώ και σε μια συναυλία του 2009, φέρεται να είπε στο κοινό πως: «όταν γελάς αφού την γ@@@ δεν είναι βιασμός».

Το «Bad Girl's Room» του Μάνσον
Παράλληλα, ανατριχιαστικές είναι και οι αναφορές στο «Bad Girl's Room», δηλαδή έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση, όπου ο περφόρμερ βασάνιζε γυναίκες ψυχολογικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε αυτόν τον χώρο, ώστε να «εξορίζει» γυναίκες, να τις κρατάει επί ώρες αιχμάλωτες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα» και να τις βασανίζει.
Η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο που έχει κάνει μήνυση σε βάρος του, δηλώνει ότι συχνά την κακοποιούσε λεκτικά, της στερούσε την τροφή και τον ύπνο, την δάγκωνε, την έκοβε, της προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τη μαστίγωνε χωρίς τη συγκατάθεσή της και τη βίαζε κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους, ενώ κατά τη διάρκεια ενός καυγά, έπιασε ένα τσεκούρι και την κυνηγούσε στο διαμέρισμα, ανοίγοντας τρύπες στους τοίχους.
Διαμέρισμα με αίμα και σβάστικες
Το υπόλοιπο διαμέρισμα του Μάνσον ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά, ενώ πάνω από το κρεβάτι του υπήρχε το μήνυμα «AIDS», γραμμένο με σπρέι.
Τα έπιπλα, τα χαλιά και άλλα αντικείμενα ήταν μαύρα, όπως και οι κουρτίνες που ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε για να μπλοκάρει το φως, ενώ η θερμοκρασία ήταν σταθερά χαμηλή και αν κάποιος την ανέβαζε ξεσπούσε καταστρέφοντας έπιπλα.
Μία πρώην σύντροφός του αναφέρεται στο διαμέρισμα ως «το μαύρο ψυγείο» και άλλη το περιγράφει ως «καταψύκτη για κρέατα».
Με δήλωσή στο ίδιο μέσο ο δικηγόρος Χάουαρντ Κινγκ, τονίζει πως ο Μάνσον «αρνείται κατηγορηματικά οποιονδήποτε και όλους τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση ή κακοποίηση οποιουδήποτε» κάνοντας λόγο για «συντονισμένη επίθεση από πρώην συνεργάτες».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις