Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Γονείς τέρατα δολοφόνησαν την 6χρονη κόρη τους: Τη κλείδωσαν στο κλουβί του σκύλου, την έπνιξαν μέχρι θανάτου


 Η 6χρονη Ιζαμπέλα, από τη Χαβάη, βρήκε τραγικό θάνατο από τους θετούς γονείς της, οι οποίοι την κλείδωναν σε κλουβί σκύλου.

Ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα δήλωσαν την εξαφάνιση της 6χρονης Ιζαμπέλα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής στις 13 Σεπτεμβρίου και ισχυρίστηκαν ότι η τελευταία φορά που την είχαν δει ήταν όταν έπεσε για ύπνο στο δωμάτιό της το προηγούμενο βράδυ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν αμέσως τους θετούς γονείς, με τις υποψίες τους να επιβεβαιώνει πριν από λίγες μέρες η 12χρονη αδερφή του θύματος, αποκαλύπτοντας ότι οι γονείς της ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατό της και την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή τους, την περασμένη Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως αποκάλυψε η 12χρονη αδελφή της,  επίσης υιοθετημένη, στους αστυνομικούς «οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό».

Και πρόσθεσε «λίγο αργότερα η μητέρα γέμισε την μπανιέρα με νερό και βύθισε την 6χρονη Ιζαμπέλα μέσα, μάλλον για να δει αν θα ξυπνήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Μετά με φώναξαν για να την κουβαλήσουμε και να την πάμε στο δωμάτιό της».

Τα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από δικαστικά έγγραφα, ύστερα από την κατάθεση της 12χρονης, η οποία κατάλαβε ότι η αδερφή της είχε πεθάνει όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση, ενώ διευκρίνισε ότι το περιστατικό είχε γίνει πριν από δύο μήνες. Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ ο δικηγόρος του ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

Μάλιστα, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι μετά από αυτό, η μητέρα της πήγε και άδειασε το νερό από την μπανιέρα, ενώ ο πατέρας της λίγες μέρες μετά απευθύνθηκε στο νοσοκομείο, προσποιούμενος ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού. Την δήλωση αυτή διέψευσε πάλι η 12χρονη, η οποία είπε ότι στην πραγματικότητα είχε πάρει άδεια από την δουλειά για να βοηθήσει τη μαμά να απαλλαγεί από τα αποδεικτικά στοιχεία.

Η 6χρονη Ιζαμπέλα πεινούσε, γιατί οι θετοί γονείς της την άφηναν νηστική

Όσον αφορά το πώς βρέθηκε το κλουβί σκύλου στο σπίτι τους, παρόλο που η οικογένεια δεν είχε σκύλο, η 12χρονη υπογράμμισε ότι ο πατέρας της το αγόρασε από το Ίντερνετ, γιατί η Ιζαμπέλα σηκωνόταν κρυφά τα βράδια για πάει στην κουζίνα να φάει και υποστήριξε ότι η αδερφή της συχνά πεινούσε, διότι οι γονείς τους πολλές φορές δεν τους έδιναν να φάνε.

Η 6χρονη Ιζαμπέλα ήταν το ένα από τα τέσσερα παιδιά που υιοθέτησε η οικογένεια, τα δύο εκ των οποίων ήταν βιολογικά της αδέρφια.

Biological family of Isabella 'Ariel' Kalua considering legal action against state
01:10
Current Time 0:03
/
Duration 1:09
Loaded: 0%
Progress: 0%
 
Biological family of Isabella 'Ariel' Kalua considering legal action against state
Honolulu, Hawaii news, sports & weather – KITV Channel 4

Η 6χρονη Ιζαμπέλα βρήκε τραγικό θάνατο

Η 6χρονη Ιζαμπέλα βρήκε τραγικό θάνατο

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις