Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

«Πράσινη» ανάπτυξη μόνο για τη «πλέμπα»: Οι Έλληνες πεινάνε και η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου πάει Χανιά-Ηράκλειο με αεροπλάνο

 


Την ώρα που η ακρίβεια μαστίζει τους Έλληνες και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προωθεί την «πράσινη» ανάπτυξη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πήγε από τα Χανιά στο Ηράκλειο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Η ΠτΔ θεώρησε περιττό να «ταλαιπωρηθεί» και να κάνει τη διαδρομή οδικώς και προτίμησε για την εξαιρετικά σύντομη διαδρομή (σ.σ. οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν την απευθείας πτήση καν στο πρόγραμμά τους) και για μία πολυδάπανη πτήση, να χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σαν να είναι ιδιωτικό της τζετ.

Φυσικά την πτήση την πλήρωσαν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες, ενώ προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί τους «πράσινους» δακτυλίους και τα αυτοκίνητα που δεν εκπέμπουν πολλούς ρύπους η ΠτΔ πηγαίνει με αεροπλάνο από τα Χανιά στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η… δικαιολογία γι’ αυτό το ταξίδι της χλιδής είναι πως η κ.Σακελλαροπούλου είχε προσγειωθεί στα Χανιά κατά την άφιξή της στην Κρήτη και για να αναχωρήσει ξανά από κει, θα έπρεπε να επιστρέψει οδικώς από το Ηράκλειο, αφού θα είχε πάει εκεί επίσης οδικώς.

Να θυμίσουμε ότι η Κ.Σακελλαροπούλου είχε προκαλέσει και πριν λίγους μήνες, καθώς την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν έκανε τα μπάνια της στη Νάξο και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα Σινούκ ως ταξί για να την μεταφέρει στην Αθήνα ώστε να κάνει δηλώσεις. ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις