Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ιερέας: «Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό»

 


Ιερέας: «Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή».

Στο Καλοχώρι Σερρών βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής T-Live μετά τον χαλασμό που προκλήθηκε με ιερέα της περιοχής και τις… αποκαλυπτικές του φωτογραφίες στο instagram. Οι 42χρονος  Ιερέας πάτερ Γεώργιος από την πρώτη στιγμή, δήλωσε πως βρήκε αρκετούς υποστηρικτές στο πλευρό του, ενώ μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αποφάσισε να κατεβάσει το προφίλ του.

Πατέρας τριών παιδιών

Ιερέας

Πρόκειται για έναν οικογενειάρχη και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος έχει σπουδάσει Θεολογία αλλά και Τεχνικός Υλεκτρονικών Υπολογιστών.

«Το ότι αγαπώ τη γυμναστική, το ότι έχω κάνει φωτογράφιση και αγαπώ και το σώμα μου, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τον Θεό και την πνευματική ζωή και την ψυχή. Βλέπετε ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν εδώ πέρα το αποδέχονται και δεν μου δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εμείς είμαστε άνθρωποι και όταν ένας μας ξέρει σαν άνθρωπο και τι καρδιά έχουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν θεωρώ ότι προκλήθηκε σάλος με όλο αυτό», δήλωσε στην κάμερα του T-Live.

Τι λέει κάτοικος του χωριού

«Είναι πολύ καλός, ευγενικός, ένας κύριος με τα όλα του. Τον σέβεται όλο το χωριό και όλος ο κόσμος εδώ. Με τέτοια συμπεριφορά λίγοι ιερείς πέρασαν από εδώ», συμπλήρωσε κάτοικος της περιοχής για τον 42χρονο ιερέα.

Στο πλευρό του ιερέα από τις Σέρρες με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, στέκονται φίλοι και συγχωριανοί. Τις επόμενες ημέρες ο παπάς αναμένεται να απολογηθεί στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Ο 40χρονος κληρικός που έδωσε τη δική του απάντηση στο Tlive την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, έχει κατεβάσει το προφίλ του στο Instagram μετά τις αντιδράσεις. Οι συγχωριανοί του στέκονται στο πλευρό του και υποστηρίζουν στην κάμερα της εκπομπής του Alpha ότι επουδενί δεν σκανδαλίστηκαν από το περιεχόμενο των φωτογραφιών, καθώς είναι πολύ σωστός οικογενειάρχης και ιερέας.

«Είναι η προσωπική ζωή του καθενός, εγώ νομίζω ότι έχει πάρει μεγάλη έκταση χωρίς λόγο. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του σελίδα, αν γυμνάζεται ή όχι είναι δικό του δικαίωμα. Όπως επίσης, αν το δείχνει ή όχι. Δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα ή όχι. Δεν σκανδαλίζει», λέει στο Tlive φίλος και συγχωριανός του καλογυμνασμένου ιερέα.

«Είναι ένας εξαιρετικός ιερέας, αξιοθαύμαστος σε αυτό που κάνει, τη δουλειά του την κάνει σωστά, δεν έχει κανείς κανένα παράπονο. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τον κρίνουμε. Επειδή ανέβασε κάποιες φωτογραφίες; Ποιον ενόχλησε;» σημειώνει φίλη του στο Tlive.


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.