Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Καπραβέλος: Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο


 Για ένα περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καπραβέλος.

Όπως είπε ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «ασθενής που ήταν σε απλό τμήμα και χρειαζόταν οξυγόνο, πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τον βρήκαμε στα παγκάκια του «Παπανικολάου» ημιθανή και τον επιστρέψαμε. Προφανώς είχε ακούσει κάποιες «συμβουλές».

«Έχουμε», όπως είπε, ασθενείς που έρχονται καθυστερημένα στα νοσοκομεία, δεν πιστεύουν στον κορονοϊό.

Καπραβέλος: Υπάρχουν πολλοί ηθικοί αυτουργοί που παραπλανούν και πιέζουν

Ο κ. Καπραβάλος έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία.

Επισήμανε ότι τις προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές ρεκόρ, ενώ  υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς.

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακοί. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και 4 εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά».

«Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» προειδοποίησε.

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορονοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν, πιέζουν και ξεγελούν» υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος.

«Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία» κατήγγειλε.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις