Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Καταγγελία σοκ για το ΑΧΕΠΑ: «Αυτός είναι ανεμβολίαστος - Άστον να ψοφήσει» φέρεται να είπε υγειονομικός!

 


Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός, η οποία εάν ισχύει θα πρέπει άμεσα να παρέμβει η δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μπάμπης Κοροξενός και τα οποία υποστήριξε ότι του μεταφέρθηκαν και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια, ή όχι, «δύο νοσηλεύτριες οι οποίες βρέθηκαν σε κάποιο θάλαμο , η μια εκ των δύο είπε ‘συναδέλφισσα εδώ ξεχάσαμε να βάλουμε το οξυγόνο σε αυτόν’, ‘σε ποιον;’, στο κρεβάτι δύο για παράδειγμα, ‘α αυτός είναι ανεμβολίαστος, καλύτερα άστον, άστον να ψοφήσει’».

«Να τα ακούει ο Εισαγγελέας για να βλέπει πως έχουν διχάσει τόσο πολύ τον κόσμο αυτή η τρομερή κυβέρνηση, να κοιτάζουν οι νοσηλευτές ποιο είναι το ποιόν του ασθενούς, αν έχει κάνει το εμβόλιο, ή όχι. Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες κουβέντες; Θέλω να πιστεύω ότι είναι ψέματα, αν όμως είναι αλήθεια, είναι η κατάντια που μας έχει φέρει αυτή η κυβέρνηση, πολίτες να μισούν ο ένας τον άλλον. Αν αυτό είναι επιτυχία για την κυβέρνηση, τότε συγχαρητήρια, μπράβο. Αν δεν κατάφερε τίποτα άλλο να κάνει, κατάφερε να διχάσει τον κόσμο. Είναι ντροπή και ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα», είπε ο κ.Κοροξενός στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του AlertTV.

Η φροντίδα για τον εμβολιασμένο καλύτερη από αυτή στον ανεμβολίαστο;

Μάλιστα, στο θέμα του διχασμού που προανέφερε, ο κ.Κοροξενός σχολίασε πως του μεταφέρονται συνεχώς πληροφορίες μέσα από τα νοσοκομεία, πως η κατάσταση είναι πλέον πολύ έντονη.

«Αυτός ο διαχωρισμός των πολιτών έχει φτάσει μέχρι και στα νοσοκομεία μέσα. Έχει ακουστεί ότι η φροντίδα για τον εμβολιασμένο είναι κατιτίς παραπάνω από τη φροντίδα για τον ανεμβολίαστο και μάλιστα τον μαλώνουν κιόλας ‘γιατί είσαι ανεμβολίαστος, εξαιτίας σου εμείς τυραννιόμαστε εδώ μέσα’ κλπ».


ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις