Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Κατασκευάζεται σε 3 μέρες, κοστίζει 8.500 ευρώ και ταξιδεύει 1500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα


 Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Πρόκειται για ένα επαναστατικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάζεται, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτό, διότι κατασκευάζεται από ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, μέσα στον επόμενο χρόνο. Όσον αφορά την κυκλοφορία του, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα διατεθεί σε Ασία και Ευρώπη.

Το νέο υπερσύγχρονο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακούει στο όνομα LSEV. Για την κατασκευή του αρκεί το πέρασμα τριών ημερών. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει, η εταιρεία, που το κατασκευάζει.

Πλέον, η εταιρία φτιάχνει μια γραμμή παραγωγής για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλιστα, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019 και το κόστος του θα ανέρχεται στα 8.500 ευρώ.

Το ύψος του LSEV φθάνει το ενάμιση μέτρο. Το μήκος του φτάνει περίπου τα δυόμιση μέτρα, ενώ το πλάτος του, τα 1,3 μέτρα. Δηλαδή, οι διαστάσεις του είναι όμοιες, με εκείνες του Smart. Η τελική ταχύτητά του φθάνει τα 70 χιλιόμετρα. Όσον αφορά την αυτονομία του, αυτή μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.500 χιλιόμετρα.

Περίπου πενήντα άτομα χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί το αυτοκίνητο από την αρχή. Αυτά τα άτομα έπρεπε να εργαστούν επάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ για να αναπτυχθούν οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές και για να κατασκευαστεί ένα πρωτότυπο μοντέλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και τα τέλη Ιουλίου είχαν φτιαχτεί ακόμη πέντε αυτοκίνητα.


Στο ξεκίνημα, η εταιρία είχε ως στόχο να κατασκευάσει τρισδιάστατα αυτοκίνητα. Μάλιστα, ήθελε να κατασκευάσει αμάξια, τα οποία η ίδια στόχευε να πουλήσει μαζικά.ά.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος χρόνου, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Δηλαδή, η εταιρία έχει ως στόχο να κατασκευάσει συνολικά 20.000 αυτοκίνητα έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις