Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό – Τα ίχνη στο φόρεμα και η απάντηση του άνδρα Για το περιστατικό διενεργείται προκαταρκτική έρευνα


 Καθηγήτρια κατήγγειλε τον προϊστάμενό της για βιασμό καταθέτοντας μήνυση εναντίον του, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι το περιστατικό που περιγράφει η εκπαιδευτικός δεν αληθεύει. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το υπουργείο Παιδείας ενώ έχει παραγγελθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν μηνύτρια και μάρτυρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η καθηγήτρια βγήκε με τον προϊστάμενό της για διασκέδαση. Οι δύο τους,σύμφωνα με τον Alpha, βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και εκείνος απαίτησε, όπως καταγγέλλει η εκπαιδευτικός, να συνευρεθούν.

Τα ίχνη σπέρματος στο φόρεμα

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του στις 11 Οκτωβρίου και ορίστηκε προκαταρκτική έρευνα. Η εκπαιδευτικός στο πλαίσιο της έρευνας προσκόμισε στην εισαγγελέα φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος.

Από την πλευρά του ο άνδρας υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. «Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Είμαι σε επικοινωνία με δικηγόρο για να δω πώς θα αντιμετωπίσω το θέμα που δεν αληθεύει. Πώς θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, αυτό με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ συγχυσμένος, και στενοχωρημένος. Είμαι παντρεμένος με παιδιά» αναφέρει στην εκπομπή TLive του Alpha.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει έγκριση για μετακίνηση της εκπαιδευτικού από το γραφείο του προϊσταμένου. Για τη μήνυση ενημερώθηκε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στην οποία γνωστοποιήθηκε και για το αίτημα της γυναίκας για μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις