Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Λαθροδιακινητής προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη!

 


Σκηνές παρόμοιες με αυτές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στο Πέραμα σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια καταδίωξης ο οδηγός κλεμμένου οχήματος (λαθροδιακινητής) προσπάθησε να πατήσει και να σκοτώσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ!  

Συγκεκριμένα ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος όταν εγκλωβίστηκε, επιχείρησε να πατήσει αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Η καταδίωξη άρχισε στη 1:20 το ξημέρωμα της Τρίτης. Περιπολικό ακολουθεί όχημα το οποίο κινείται ανάποδα στην οδό Αγ. Δημήτριου. Το όχημα δεν σταματά. Στην καταδίωξη μπαίνουν και δικυκλιστές της ομάδας Ζ. Το όχημα μέσω τη παλιάς λαχαναγοράς κινείται για Μετέωρα. Εμβολίζει ένα περιπολικό και συνεχίζει.

Από το τέρμα των αστικών λεωφορείων κατευθύνεται προς τον Άγιο Ραφαήλ. Εκεί εγκλωβίζεται. Περικυκλώνεται από αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Ο οδηγός πατάει γκάζι και προσπαθεί να τους χτυπήσει. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποφύγουν την πρόσκρουση. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το όχημα καταλήγει σε τοίχο και οι τέσσερις επιβάτες του το εγκαταλείπουν.

Τα πληρώματα των περιπολικών και οι δικυκλιστές της ομάδας Ζ που συμμετείχαν στην καταδίωξη και βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν και συνέλαβαν τους τέσσερις επιβάτες.

Ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών, ήταν λαθροδιακινητής και οι υπόλοιποι τρεις, υπήκοοι Συρίας, είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα. Τους ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Το όχημα έφερε αθηναϊκές πινακίδες και είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα.

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις